Slika nije pronađena

Ako ste ikad pomislili kako bi bilo dobro da možete donositi odluke umjesto glavnog lika omiljene serije, to vrijeme je došlo - Black Mirror je objavio interaktivnu epizodu!Čak i ako do sad niste bili veliki ljubitelji serije Black Mirror, mogli bi to postati jer su tvorci ove serije po prvi put omogućili gledateljima da sami biraju tijek i kraj radnje serije. Radi se o posebnoj epizodi koja se zove Bandersnatch, a ona, kao i druge epizode Black Mirror-a, želi prikazati često negativan utjecaj tehnologija na svijet i moderno društvo.
Prije nego što se počne odvijati radnja epizode pojavit će se upute o načinu na koji se upravlja epizodom, uz podsjetnik gledateljima da daljinski ili miš budu pri ruci u svakom trenutku. Radnja epizode odvija se 1984. godine, a prati se život mladog programera koji razvija videoigru baziranu na romanu koji se zove baš kao ova epizoda - Bandersnatch. Tijekom epizode gledatelju se nude različite mogućnosti odvijanja radnje i tako sami mogu utjecati na događaje u epizodi. Jedna od prvih stvari koju možete odabrati je vrsta pahuljica koju želite da glavni lik jede za doručak, a nakon toga odluke postaju sve zahtjevnije i radnja sve kompliciranija.


Važno je spomenuti i to da nije moguće birati smjer radnje serije na svakom uređaju, primjerice Chromecast i Apple TV ne podržavaju ovu vrstu interakcije. Međutim, na računalima, Android i iOS uređajima ne bi trebalo biti problema kod mogućnosti odabira tijeka radnje.Što misliš o ideji odabira sudbine glavnog lika najdraže serije?

Foto: Imdb/Black Mirror:Bandersnatch Screenshot

M.S.K.

Pogledajte još:

Treća sezona Stranger Thingsa mogla bi biti i posljednja – sve o epizodama koje jedva čekamo

Izašao je trailer za drugu sezonu najspooky serije – jeste li spremni za klecanje koljena?

OMG Noah Centineo u potpuno novoj ulozi – mogli biste se uplašiti!

black mirror interaktivna epizoda ti biraš Bandersnatch serija interakcija budućnost zanimljivost tehnologija Netflix

Još vijesti