Slika nije pronađena

Na Netflixu od sutra možete uživati u drugoj sezoni 'Sex Educationa', a ako još niste pogledali ni prvu – pa što čekate?! Serija o tinejdžerima i njihovim problemima sa seksom osvojila je svijet čim je izašla, a očekivanja od druge sezone su velika.

Tinejdžerska serija 'Sex Education' se vraća s drugom sezonom! Ako su i vama nedostajali Meave i Otis, sutra napokon možeš pogledati njihove nove avanture. Na Netflixu će od 17. siječnja biti dostupna cijela druga sezona. Cijela ekipa poznata nam iz prve sezone se vraća, a bit će i nekih novih likova koji bi mogli stvoriti probleme. Zna se već da će sezona imati 8 epizoda, baš kao i prošla. Ako niste još pogledali prvu sezonu, ali planirate, oprezno dalje, u nastavku bi mogli naletjeti na spojlere.


O čemu će se raditi u novoj sezoni? Sudeći po onome što se može zaključiti iz trailera, čini se da će odnos između Otisa i Maeve nastaviti biti kompliciran. Na kraju prošle sezone ona baš dođe pred njegovu kuću da mu kaže što osjeća, ali ga zatekne da se ljubi s Olom i odustane. Iako će on nastaviti izlaziti s Olom, i tu će nastati problemi jer su se njihovi roditelji počeli ozbiljnije viđati. Otisu neće biti lako ni na jednom frontu – niti u školi, niti u ljubavi, niti u odnosu s mamom. Nije Otis jedini koji će imati ljubavnih problema, i Eric će upasti u ljubavni vrtlog. Što će se još događati? Morat ćete pričekati do sutra da saznate!

Foto: YouTube/ Imdb

M.T.

Pogledajte još:

Koja je trenutno najpopularnija serija na svijetu? Kritičari ju ne vole, ali gledatelje je oduševila

Dečko vidi djevojku, zaljubi se – i kreće nevolja! Nova sezona serije 'You' je došla i ljudi su oduševljeni

Netflix ima hrpu super serija, a koja je po ocjenama NAJGORA? Jedna već neko vrijeme vodi

serija nova sezona Netflix sex education