Slika nije pronađena

Nova Netflixova serija 'YOU' je drama/triler koji drži publiku zakačenom od prve do posljednje epizode prve sezone. Evo svega što trebate znati o 'YOU'.

'YOU' ima deset nastavaka, a temelji se na romanu, istoimenom bestselleru iz 2014. godine, spisateljice Caroline Kepnes, čija druga djela uključuju 'Providence' i nastavak na YOU pod naslovom 'Hidden Bodies'. 'YOU' je zadivljujuća i hipnotička priča o Joeu Goldbergu, opsesivnom, ali briljantnom New Yorkeru, koji iskorištava današnju tehnologiju kako bi osvojio srce Beck. Međutim, njezina najbolja prijateljica Peach, počinje sumnjati u Joeove namjere. Joe se pretvara iz stalkera u dečka dok čini sve što je potrebno kako bi uklonio sve prepreke koje mu stoje na putu do Beck - čak i ako to znači ubojstvo.


via GIPHY


Smješten u današnjem svijetu koji je hiperpovezan 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu, 'YOU' istražuje koliko smo svi ranjivi i svatko nama može manipulirati i pratiti što radimo online i u stvarnom životu.

Pjevač i glumac Penn Badgley preuzima ulogu jezivog stalkera Joea Goldberga, koji se pokušava uklopiti u život žene u koju se zaljubi nakon slučajnog susreta. Penn je najpoznatiji po ulozi Dan Humphreya u seriji 'Gossip Girl', a glumio je i u filmovima 'Easy A', 'The Stepfather' i 'Margin Call'. Njegovu odabranicu Guinevere Beck utjelovila je Elizabeth Lail. Ona postaje objekt Joeovih mračnih želja, a ništa ga neće zaustaviti u tome da ih ispuni. Elizabeth je prethodno glumila u serijama 'Once Upon a Time', 'Blacklist' i 'Good Fight'. Također, u 'YOU' će biti i Shay Mitchell koja glumi najbolju prijateljicu Beck, Peach. Peach je duboko sumnjičava prema Joeu. Najveća uloga od Shay do sada je bila uloga Emily Fields u 'Pretty Little Liars'.
U traileru Vidimo Joea kako proučava sve Beckine profile na društvenim mrežama kako bi prikupio informacije o njoj. Dok on to radi njegov glas nam govori: 'I tu si bila. Svaki je profil postavljen na javno. Želiš biti viđena, da te se čuje i poznaje. Naravno da sam upravo to i napravio'. Joe se brzo upliće u strastvenu aferu s Beck. Jednoj prijateljici Beck čak priznaje da joj se Joe doista sviđa, iako su tek počeli izlaziti. Joe gledateljima otkriva da nije ljubitelj Beckinih prijatelja i da ih se želi riješiti. On čak proganja jednu Beckinu prijateljicu prije nego što ju ubije. Kako trailer završava, Joe se pita: 'Kako se točno čovjek može riješiti tijela? Uf, stvari koje činiš zbog ljubavi'.

Gledatelji se slažu u tome da je to jedna od najjezivija serija koju su gledali: 'Najjezivija serija koju sam gledao u dugo vremena', 'Počela sam gledati 'You' na Netflixu i to je jedna od najjezivijih stvari koje sam gledala', 'To je jedna od najjezivijih i najčudnijih serija koje sam ikad gledala. Tjera vas da gledate do kraja', samo su neki od komentara.


Na vama je da se odlučite hoćete li ju pogledati, ali ako ste dovoljno odvažni - pravac Netflx, samo chill zaboravite!

Foto: Imdb/Giphy


M.S.K.

Pogledajte još:

Prva domaća HBO serija 'Uspjeh' kreće 6. siječnja i jedva čekamo!

[MUST WATCH] Najbolje nove TV serije koje ne želite propustiti u 2019. godini

[WOW] Prvi put ikad! Gledatelji sami mogu birati tijek radnje najdraže serije

you serija Netflix drama psihološki triler društvene mreže stalker celebovi

Još vijesti