Slika nije pronađena

Nakon nekoliko ubojstava, Joe Goldberg seli se u Los Angeles u drugoj sezoni. Dok će se serija i dalje temeljiti na seriji knjiga Caroline Kepnes, ona i dalje krije mnoga iznenađenja čak i za čitatelje knjiga. Ni oni još uvijek ne znaju što se događa.

Postoje, međutim, neke stvari koje su poznate, poput činjenice da je Joeova bivša djevojka Candace (Ambyr Childers) ipak živa, zdrava i ljutita. Barem je tako u seriji, dok u knjigama ona i dalje ostaje mrtva. To je najveća promjena i odmak od prve knjige, barem zasad, tako da će već sama njezina prisutnost dodati novi element drugoj sezoni koju čitatelji knjiga neće moći predvidjeti. Nadajmo se da je ovdje kako bi se osvetila Joeu, barem onoliko koliko zaslužuje.

Ovo je sve što trebate znati o drugoj sezoni serije 'You', bez ikakvih spoilera knjige:

1. Dobrodošli u L.A.

Druga sezona seli se na drugu stranu SAD-a za malo stalkanja u Los Angelesu umjesto u New Yorku. Ono što je poznato je to da Joe nije ljubitelj Los Angelesa ni na koji način. On će ga mrziti i to će biti zabavno. Vibracija druge sezone zasniva se na tome koliko ljudi iz New Yorka mrze L.A..


via GIPHY


2. Victoria Pedretti preuzima vodstvo

Budući da je Beck nedostupna, Joe će sada baciti oko na djevojku po imenu Love Quinn, koju glumi zvijezda serije 'Haunting of Hill House' - Victoria Pedretti. Love je umjetnički nastrojena, ambiciozna kuharica u L.A.-u koja radi kao menadžerica u luksuznoj prodavaonici namirnica. Ona nije zainteresirana za društvene mreže ili brendiranje nego samo u vođenje zanimljivog života. Ona je žalosna u trenutku kad upoznaje Joea i može osjetiti da i on zna kako 'gubitak mijenja život'.


via GIPHY


3. Jenna Ortega je Ellie
Ortega, koja je glumila u seriji Disney Channel-a 'Stuck in the Middle' i kao mlada Jane u seriji 'Jane the Virgin', glumit će mladu prevaranticu po imenu Ellie koja voli glumiti i izgledati kao da je starija nego što je. Odrasla je u velikom gradu s minimalnim nadzorom i mora se brinuti za sebe i učiniti sve što je potrebno kako bi zaradila nešto novca. To, naravno, uključuje i varanje Joea Goldberga.

via GIPHY


4. James Scully se pridružuje glumačkoj ekipi

Scully, koji je glumio u nedavnoj televizijskoj seriji 'Heathers', glumit će brata od Love, a zove se Forty. On je samouvjeren i privilegiran. On prolazi kroz program za odvikavanje od 12 koraka i oslanja se na svoju sestru za potporu i pažnju.

5. Živjela Candace

Joeova bivša djevojka iznenadila je sve na kraju prve sezone. Taman kad su se svi pomirili s tim da ju je Joe ubio, a i sam Joe je mislio da je to uspješno izveo, ona je sve iznenadila i vratila se te postaje dio stalne postave za drugu sezonu. Nije jasno je li slijedila Joea u LA ili ne, ali čekaju ju velike stvari ove sezone.


via GIPHY


6. Joeova prošlost mogla bi se vratiti kako bi ga progonila

Samo zato što je Joe namjestio dr. Nickyju ubojstvo i preselio se na drugi kraj zemlje, ne znači da se neće vratiti duhovi prošlosti kako bi ga progonili. Sjećate se, obitelj od Peach je unajmila privatnog istražitelja i još uvijek ima dokaza u njezinoj kući. Sve što je Joe napravio u prvoj sezoni, to je potencijalno nešto što bi se moglo vratiti po osvetu. Dr. Nicky je u zatvoru i on žestoko protestira zato što je nevin.Nije sigurno hoće li se John Stamos vratiti, ali su pisci rekli da puno pričaju o njegovom liku.


via GIPHY


7. Joe će i dalje biti negativac – nemojte to zaboraviti!

Joe misli da on doista razumije žene. Misli da je on tako nevjerojatan saveznik, a to može biti jedna od najopasnijih pozicija kad netko ima mogućnosti i nije potpuno samosvjestan u vezi toga zašto radi ono što radi.

Bez brige, nastavit ćemo vas podsjećati da je Joe serijski ubojica, samo zbog onih od vas koji se previše daju omesti licem Penna Badgleyja da bi to zapamtili.

Foto: Imdb/ Giphy

M.S.K.

Pogledajte još:

Nevjerojatno, ali istinito! Fanovi su ludi za glavnim likom serije 'YOU' - čak je i Penn Badgley šokiran

Nova serija je prozvana 'najjezivijom ikad', a nije u žanru horora – usudite li se pogledati ju?

[WOW] Prvi put ikad! Gledatelji sami mogu birati tijek radnje najdraže serije

serija joe goldberg you showbiz stalker jezivo Druga sezona Netflix

Još vijesti