Slika nije pronađena

Svi drugi, osim Francuza, bili su oduševljeni ovom slatkom i simpatičnom serijom, a ono što se sigurno svi pitaju je, hoće li gledati i dalje Emily i njene avanture po Parizu ili je to to. Netflix je napokon otkrio koja je sudbina serije.

Iako je serija puna loših predrasuda o Francuzima i prikazuje totalno nerealno kako izgleda život u Parizu, 'Emily in Paris' nas je sve osvojila svojim šarmom. Simpatična je i šašava, i kada jednom kreneš gledati, teško je zaustaviti se dok ne dođeš do kraja. Hrpa ljudi se s time sigurno slaže, jer osim što je trendala na Netflixu cijelo vrijeme otkad je stigla, i još uvijek trenda, svi su pričali o njoj, a cure su počele nositi crvene beretke više nego ikad prije.

Ono što se pitaju svi kojima je serija bila super je – hoće li stići i druga sezona ili je to to? S obzirom da je Netflix u zadnje vrijeme otkazao snimanja hrpe serija zbog korone, bilo je upitno što će biti s Emily. Na svu sreću više se to ne moramo pitati jer jučer su objavili sretnu vijesti – stiže i druga sezona! Nisu htjeli ovako rano otkriti puno toga što možemo očekivati u drugoj sezoni, ali Emily i dalje ostaje u Parizu, na koji će se sve bolje navikavati i stajati čvrsto nogama na zemlji. Što će se događati dalje s njenim ljubavnim životom koji je na kraju prve sezone totalni kaos? Morat ćemo čekati da izađe barem trailer kako bi saznali nešto više.

Dok su snimali prvu sezonu, cijelo vrijeme su zapisivali stvari koje su im padale na pamet, a koje su se činile kao kul ideje za nastavak priče. Ne zna se kada će druga sezona stići, kao ni kada će se početi snimati s obzirom da se cijela glumačka postava mora preseliti u Pariz, a putovanja su trenutno malo zeznuta.

Foto: Imdb/ Twitter

M.T.

Pogledajte još:

Nova zabavna girly serija koju su svi izvrijeđali – 'bolno ju je i neugodno gledati'

'Slatke male lažljivice' se vraćaju! Dolazi nova verzija na kojoj radi scenarist jedne ti poznate serije

Popularna tinejdžerska serija o seksu dobiva novu sezonu i glumca iz Harryja Pottera!

serija Druga sezona Netflix emily in paris

Još vijesti