Slika nije pronađena

Zadnjih nekoliko dana svi pričaju o filmu 'Beauty and the Beast' i 'Power Rangers', a ako si među onima koji obožavaju serije sigurno jedva čekaš da konačno izađe nova serija '13 Reasons Why'.

Ako ti je slučajno promaknuo koji detaljčić pobrinuli smo se da na jedno mjesto stavimo sve što moraš znati o seriji za koji mnogi predviđaju da će biti bolja od serije 'Pretty Little Liars'.

1. Na produkciji Netflixove serije radila je Selena Gomez
2. Naravno, pomogla je i vokalno u snimanju najava i trailera. Najavljen je i soundtrack na kojem će se naći Selenina nova pjesma 'Only You' (to je obrada  istoimenog hita iz 1982. godine, koji u originalu izvodi dvojac Yazoo!)



3. Serija je snimana po istoimenom romanu autora  Jaya Ashera
4. Na seriji je radio i Brian Yorkey, dobitnik Pulitzera i kazališne nagrade Tony.
5. Radnja ukratko: glavna je junakinja Hannah Baker, djevojka koja je počinila samoubojstvo. Iza sebe je svom školskom kolegi Clayu Jensenu ostavila sedam audiovrpci na kojima objašnjava 13 razloga zbog koji se odlučila na očajnički korak. Clay je dobio uputu da svojim prijateljima iz škole proslijedi te audiovrpce, a slušajući ih i sam se mora suočiti s Hanninim pojašnjenjima.



6. Serija s emitiranjem počinje 31. ožujka
 na Netflixu7. U seriji su u glavnim ulogama Katherine Langford (Hannah) i Dylan Minnette (Clay), Brandon Flynn (Justin) i  Alisha Boe (Jessica).


Ostaje još samo jedno:

Loading...


Foto: Instagram/YouTube

I.I.

Pročitajte još:

Okupila se ekipa iz serije 'Princ iz Bel Aira' – pogledajte kako izgledaju nakon 20 godina

'The Big Bang Theory' dobiva spin-off - pogledajte tko će glumiti mladog Sheldona

8 serija koje će obožavati svi ljubitelji horora

13 reasons why 13 razloga zašto

Još vijesti