Slika nije pronađena

Glumci su gotovo završili snimanje treće sezone serije '13 razloga' i Dylan Minnette već je razveselio sve fanove svojim tweetom jer glumci su dobili zadnje scenarije treće sezone.

Prema Dylanu, glumci su dobili scenarije za posljednje tri epizode i nije mogao ne podijeliti svoje mišljenje o njima. 'Znam da nikada nisam zbilja tweetao vezano uz '13 Reasons Why', ali moram reći da su neki od ovih posljednjih nekoliko scenarija treće sezone bolji nego ikad do sad. To je sve', napisao je.

via GIPHY


S obzirom na to da su dobili zadnje scenarije, samo je pitanje vremena kad će završiti snimanje serije i kad će biti poznat datum objavljivanja nove sezone. Također, produkcija bi mogla kasniti zbog emocionalnog sloma Selene Gomez. Prema Us Weeklyju, izvor blizak Seleni kaže: 'Ona želi raditi na tome da svaki dan bude bolja. To joj je prioritet'.


via GIPHY


Da priču može ispričati glumica Anne Winters, koja glumi Chloe, ona bi voljela da u trećoj sezoni jedna od tema bude i abortus. U finalu druge sezone saznali smo da je Chloe trudna, vjerojatno s djetetom koje je začela s Bryceom. 'Pobačaj bi trebao biti tema. Ne znam bi li to trebala učiniti Chloe ili ne, prepustit ću to piscima, ali mislim da o tome svakako treba razgovarati', rekla je Anne za The Hollywood Reporter. Obožavatelji su bili potpuno šokirani kad je Chloe odlučila ostati s Bryceom, ali onda se sve počelo slagati u posljednjoj epizodi druge sezone, kada je Chloe rekla Jessici da je trudna. Morat ćemo pričekati i vidjeti, ali možda je saznala da je trudna prije svog svjedočenja i iz tog razloga ostala odana Bryceu. Bilo kako bilo, ima toliko pitanja na koja treba odgovoriti kad je u pitanju ova priča. Serija nikad prije nije izbjegavala teška pitanja i teške teme, tako da je vrlo vjerojatno da će pisci i producenti na neki način i planirati rješavanje trudnoće.


via GIPHY


Treća sezona dotaknut će se i tematike vezane uz oružano nasilje. Naime, druga sezona završila je na takav način da nitko ne zna što će se dogoditi s Clayjem u trećoj sezoni. Nakon što je spriječio Tylera od oružanog napada u školi, Clay je viđen kako drži Tylerov pištolj dok se policijski automobili čuju kako se približavaju školi, Dylan je razgovarao s Entertainment Tonightom i otkrio da će radnja treće sezone vjerojatno nastaviti točno tamo gdje je i stala. 'Ne znam, ne mogu sa sigurnošću reći da će se to dogoditi, ali imam osjećaj kao da se sve kreće u tom smjeru. Ne znam što Clay napravi s tim pištoljem i ne znam kako se iz toga izvukao', rekao je za Entertainment Tonight. Također je otvorio mogućnost proučavanja Clayjevog mentalnog zdravlja. 'Kako bi se nastavio razgovor o mentalnim bolestima i svemu što se zaista može istražiti kroz Clayja. Mislim da bi s njim mogli o mnogo toga razgovarati', rekao je Dylan.


via GIPHY


Dylan je dodao da je vrlo vjerojatno da ćete saznati nešto više o Clayevom odnosu s Justinom i posljedicama Tylerovog seksualnog napastovanja. Također, primijetio je da će se Clay vjerojatno kloniti romantičnih veza nakon onoga što se dogodilo sa Skye i Hannom. Isto tako, rekao je da će to biti prva sezona bez Hannah, što će svakako otežati stvari Clayu. 'Gubitak Hannah i dalje će biti glavni traumatični događaj za ovu skupinu djece i roditelja. Uvijek će to biti dio priče, ali ne postoji nevjerojatna prisutnost za Hannah više. Bila je potrebna kako bi završila s iznošenjem svačije strane priče i bila je potrebna kako bi Clay došao do točke gdje će reći - 'Volim te i puštam te da odeš'', objasnio je Brian Yorkey.


via GIPHY


Također, treća sezona mogla bi staviti naglasak na treću vrstu neke 'zastarjele' tehnologije. Sezona jedan okretala se oko audio kazeta, druga sezona oko polaroid fotografija, a treća sezona možda bude usredotočena na nešto poput VHS kazeta.

Još malo ćete morati biti strpljivi jer će snimanje trajati do 6. veljače, a onda ćete sve saznati.


Foto: Imdb/ Giphy

M.S.K.

Pogledajte još:

Upoznajte Claya iz serije '13 razloga' – Dylan Minnette sasvim osobno

12 pjesama iz '13 razloga' – slušajte ih dok brojite sate do izlaska nove sezone

Nova serija je prozvana 'najjezivijom ikad', a nije u žanru horora – usudite li se pogledati ju?

serija 13 razloga zašto saznajte kraj snimanja zanimljivo sve što znamo treća sezona zabava 13 reasons why

Još vijesti