Slika nije pronađena

U slobodno vrijeme i Stephen King voli pratiti novosti iz horor žanra, a jedna serija mu je bila toliko dobra da ju je podijelio sa svojim pratiteljima i preporučio da pogledaju. Usporedio ju je sa svojim djelima, ali i s jednom drugom trenutno popularnom serijom.

Svi fanovi horor filmova, oprez, Stephen King ima preporuku za vas ako ne znate što sljedeće gledati. Na Netflix je nedavno došla nova horor serija 'Marianne'. Ako je i vama upala u oči, ali niste znali vrijedi li je pogledati – vrijedi. Legendarni pisac horor priča Stephen King na svom je Twitteru podijelio preporuku: 'Ako si jedan od čudaka – kao ja – tko uživa biti uplašen, Marianne (Netflix) će dobro obaviti posao. Ima tragove humora koji joj daju Stranger Things vibru. Isto tako ima (kažem ovo sa svom skromnošću) Stephen King vibru'.


Ljubiteljima horora dovoljan razlog za otvoriti Netflix i krenuti s gledanjem. Osim što je preporučuje Stephen i što je uspoređuje sa 'Stranger Thingsom', 'Marianne' ima i 100% pozitivnu recenziju na Rotten Tomatosu. Radi se o francuskoj seriji od osam epizoda, a radnja prati spisateljicu koja se mora vratiti u svoj radni grad nakon što se nakon 15 godina ponovno pojavi zli duh koji je nju ganjao u snovima, a sada radi nered u stvarnom svijetu. Prije nego se upustiš u gledanje, možeš baciti oko i na trailer.Ovo nije prvi put da je King bio oduševljen nekim hororom na Netflixu. Prije ovog, priznao je da su ga osvojili i 'Bird Box' i 'The Haunting of Hill House'.A osim Stephena Kinga, izgleda da i drugi koji su pogledali seriju imaju pozitivne recenzije.

Foto: Imdb/ YouTube/ Twitter

M.T.

Pogledajte još:

Ispuni večer vrištanjem – ovo je 15 najzanimljivijih i najstrašnijih horora dostupnih na Netflixu

Trailer zbog kojeg ćeš se naježiti – najavljen je novi horor nastao po strašnim narodnim pričama

'It: Chapter 2' objavio je svoj finalni trailer – nemojte propustiti ovo horor remek djelo

serija preporuka horor Stephen King Netflix