Slika nije pronađena

Popularna serija koju svi vole 'Teorija velikog praska' izlazi već godinama, ima iza sebe hrpu sezona, a danas izlazi posljednja epizoda. Najavljuje se da će biti uzbudljiva!

Najpoznatiji štreberi na svijetu odlaze s malih ekrana. TV serija 'Teorija velikog praska' prestaje sa snimanjem nakon 12 sezona, a posljednja epizoda izlazi danas. Zadnja će epizoda biti dupla pa će tako i trajati duže – čak sat vremena. Bit će to 278. epizoda, a zvat će se 'The Change Constant' i 'The Stockholm Syndrome'. Serija izlazi od 2007. godine, a od samog je početka osvojila ljude diljem svijeta. Kako su sezone prolazile, nizao se uspjeh za uspjehom. Osvojila je brojne nagrade među kojima se posebno izdvaja 7 Emmyja, a po njoj se čak krenula snimati i spin off serija 'Young Sheldon'.Glumci su se na Instagramu oprostili od svojih likova koje su glumili sve ove godine, ali i od cijele ekipe s kojom su radili. Na snimanju zadnje epizode Kaley Cuoco koja glumi Penny ispričala je za Associated Press da osjeća puno gorko slatkih emocija, pogotovo zato što joj puno ljudi prilazi i pitaju je kako je, kao da joj je netko umro.


A što će se događati s likovima u zadnjoj epizodi, tj u zadnje dvije koje su spojene u jednu veliku? Sheldon i njegova žena Amy čekaju veliku vijest o svom projektu koji je prijavljen za Nobelovu nagradu, Bernadette i Wolowitz po prvi put ostave svoju djecu po prvi put s nekim drugim i odlaze na put s cijelom ekipom. Penny i Leonard pokušavaju od ostatka društva sakriti veliku tajnu, a Koothrappali upozna nekog novog.

Serija danas navečer izlazi na američkom TV programu CBS, a odmah nakon toga epizoda će se moći pronaći i na internetu.

Foto: Pexels/ Imdb/ Instagram

M.T.

Pogledajte još:

Na Netflix dolazi nova napeta serija! Tinejdžeri se probude u svijetu gdje nema odraslih... i kreću problemi

KVIZ: Koji si lik iz serije 'Teorija velikog praska'?

Nova vrsta superjunaka osvaja svijet serija! Upoznajte se s njihovim bizarnim supermoćima

serija komedija kraj teorija velikog praska zadnja epizoda

Još vijesti