Slika nije pronađena

Odluku o kraju snimanja serije 'Teorija velikog praska' su donijeli dogovorno producenti, TV kuće, glumci i scenaristi nakon što su ugovori Warner Brosa s CBS-om i glumačkom ekipom istekli, piše Variety.
Warner Bros. Television, Chuck Lorre Productions i CBS su potpisali priopćenje u kojem piše: 'Zauvijek smo zahvalni našim fanovima na podršci. Zajedno s glumcima, scenaristima i cijelom ekipom, izuzetno smo zahvalni na uspjehu serije i cilj nam je stvoriti finalnu sezonu i epizodu koje će Teoriji velikog praska dati kreativan kraj'. Izjavili su da će se s gledateljima ispred malih ekrana glumačka ekipa oprostiti u svibnju 2019. godine.
Sve se to dogodilo nakon što je Sheldon (Jim Parson) signalizirao da je spreman otići, a svi znamo da je njegova uloga ključna. Stoga su svi zajedno zaključili da će završiti seriju dok još dobro kotira.

A kotira dobro od samog starta – od 2007. godine, kada je 'Teorija velikog praska' započela s emitiranjem, serija je zaradila 52 nominacije i 10 Emmyja i sedam nominacija za Zlatni globus. Od toga je Jim Parson osvojio čak četiri Emmyja.

Pretposljednja, 11. sezona, je imala prosječno 18,9 milijuna gledatelja, a rekordna epizoda je bila 11. u devetoj sezoni pod nazivom 'The Opening Night Excitation' u kojoj su Sheldon i Amy po prvi puta spavali zajedno. Ona je pred ekrane prikovala 24 milijuna ljudi i ušla je u Guinnessovu knjigu rekorda – privukla je najveći broj gledatelja uživo u povijesti televizije.


via GIPHY


Dečki iz originalne postave – Jim Parsons, Johnny Galecki, Kaley Cuoco, Simon Helberg i Kunal Nayyar po epizodi u posljednje vrijeme zarađuju oko šest i pol milijuna kuna, a zabilježeno je i da su se borili da isto toliko dobiju i njihove kolegice Melissa Rauch (Penny) i Mayim Bialik (Amy).

Vjerujemo da je vam je sada još jasnije zašto ih toliko volimo – a sigurni smo da i vi...

Foto: Giphy/Instagram/Profimedia

M.Z.

Provjeri još...

Popis najboljih - ovo su legendarne humoristične serije koje nam NIKAD neće dosaditi

Prva hrvatska zvijezda – 'da nisam glazbenica, bila bih Leonard iz Teorije velikog praska'

Bazinga! Cool činjenice o Teoriji velikog praska!

teorija velikog praska serija kraj

Još vijesti