Slika nije pronađena

Ovo je zadnji, treći, nastavak popularne trilogije, a što će se događati Lari Jean i hoće li njena ljubav s Peterom opstati ili će ih nešto na kraju razdvojiti? Trailer nam otkriva što nas očekuje, a sva sreća, nećemo morati dugo čekati da film izađe.

Već smo sada tužni jer znamo da je ovo kraj, ali jedva čekamo pogledati i posljednji nastavak hit filmske trilogije 'To All The Boys'. Šanse da ovo ipak nije kraj nažalost ne postoje jer filmovi su snimani po knjigama, a serijal ima tri knjige. Posljednji se nastavak zove 'To All The Boys: Always and Forever', a izlazi vrlo vrlo uskoro – 12. veljače. Za manje od mjesec dana. Ovaj si datum svakako zapiši. Ono što sve zanima je mali sneak peak, što nas to očekuje u zadnjem nastavku i kakve avanture ovog puta čekaju Laru Jean i Petera. Izašao je i trailer koji otkriva novi problem s kojim će se ovaj par morati suočiti.

Odlazak na faks. Odlazak na faks u različite gradove može biti veliki udarac za svaku vezu, a pogotovo za one ljude koji nikako nisu za veze na daljinu. U toj se situaciji ovog puta nađe i naš glavni par. Iako planiraju zajedno upisati Stanford, Lara dobije pismo da ipak nije upala. Hoće li uspjeti prijeći preko tog problema i očuvati vezu ili će tu biti njihov kraj? Ili ćemo plakati od tuge na kraju ili od sreće, koje će biti, saznat ćemo 12. veljače.

Pogledajte još:

Sam u kući u realnom svijetu: Bi li Kevinove zamke funkcionirale i u stvarnom životu?

Rasplakat će te, šokirati i ostaviti trag: 12 filmova koji su snimljeni po istinitim događajima

Harry Potter teorije koje su lude i nevjerojatne, ali jako imaju smisla! Je li ovih 6 stvarno moguće?

Netflix lara jean film treći nastavak to all the boys

Još vijesti