Slika nije pronađena

Jedina informacija koju smo imali o trećoj sezoni hit serije 'Sex Education' je da dolazi i da ćemo ju moći gledati od 17. rujna. O radnji nije bilo baš nikakvih saznanja, a posljednja, druga sezona, završila je toliko napeto da nas živo zanima što će biti.

Držali su nas u neizvjesnosti sve do sada! Netflix je samo otkrio da možemo očekivati treću sezonu, što je i bilo očekivano, ali o radnji nisu htjeli baš ništa otkriti, a nikako nije stizao niti trailer. Sada je napokon tu, i nekoliko stvari smo saznali. Prvo da se ipak prisjetimo kako je završila posljednja sezona, jer bilo je puno zanimljivih situacija koje su se dogodile u posljednjih nekoliko minuta. Otis je napokon priznao Maeve da ju voli, ali preko govorne poruke na mobitelu, koju je obrisao Isaac, kojem se Maeve također sviđa, prije nego što ju je ona poslušala. A tu je i Jean, koja je objavila da je trudna! Adam je pak javno ispred svih obznanio svoje osjećaje prema Ericu. Koji kaos! A evo što za sada znamo da donosi nova sezona.

Trailer je otkrio dovoljno da nas zainteresira. Prvo, velika promjena u Otisovom životu – pustio je brkove! Imali smo priliku vidjeti i neke nove likove, poput nove ravnateljice, koja je odlučila uložiti sve svoje napore u to da vrati školu na 'pravi put'. Eric i Adam su i službeno zajedno, hodaju po školi držeći se za ruke, a možemo vidjeti i da Otis ima casual seksualne odnose s nekime, samo ne znamo još s kime.

Nova školska godina bit će za ove likove izazov, jer pravila u školi se mijenjaju – i to ne na bolje. Jedva čekamo sljedeći petak, 17. rujna, da možemo odgledati cijelu novu sezonu! Taman za vikend.

Pogledajte još:

Tko su najzgodniji muški likovi iz serija? Top 10 izgleda ovako, a nikad ne bi pogodila tko je prvi

Sjećaš se malog Jakea iz 'Dva i pol muškarca'? Da ga danas sretneš, ne bi prepoznala da je to on [FOTO]

Serije koje oduševljavaju svojim zadnjim sezonama – ovih 5 morate pogledati

serija Netflix treća sezona sex education

Još vijesti