Slika nije pronađena

Mnoge cure ostanu zauvijek zaljubljene u simpatiju iz boy banda. Ako si sada zaljubljena u Harryja Stylesa iz grupe One Direction znanost kaže da ćeš do kraja života gajiti simpatije prema njemu. Ali, zašto je to tako?

Plodno tlo za boy bandove bile su 90-e  i svakako početak 2000. godine. The Backstreet Boys i NSYNC žarili su i palili svjetskim pozornicama, ali i ženskim srcima diljem planete.

Boy band One Direction formiran je 2010. te nakon toga ponovno ovakva vrsta skupine postaje popularna. Svaka cura koja sluša takvu grupu ima barem jednu simpatiju i `budućeg muža` o kojem mašta.

Znanost je objasnila zašto je to tako i otkrila zašto cure ostanu zauvijek zaljubljene u simpatiju iz boy banda:

Sastavljeni su tako da se sviđaju svima

Stručnjaci iz glazbene industrije kažu da su takvi bandovi zapravo `paket iz snova`. Sastavljeni su tako da se svakoj ženi barem nešto sviđa u grupi. Funkcioniraju na način da ih svi zavole bez obzira voljeli ih zbog talenta, osobnosti ili izgleda.Ako jednom volite boy band onda ćete voljeti svaki sljedeći koji se pojavi

Tek kada ste pomislili da je vaša zaluđenost boy bandom splasnula, pojavi se novi boy band koji vas još više osvoji. Pitate se zašto je to tako? Stručnjak za veze psihijatar Paul Hokemeyer objašnjava da je to tako jer mozak navikao na lijep doživljaj kada djevojka razmišlja o boy bandu ili ga sluša.


Golicaju maštu žena i predstavljaju idealnog muškarca

Normalno je da cure maštaju o seksu s nekim od dečki iz boy banda. Psihijatar Hokeymeyer objašnjava da je to tako jer dečki iz boy banda prestavljaju idealnog muškarca.Dobri su prema obožavateljima

Najgore je kada se celebovi ponašaju loše prema fanovima, a boy bandovi obično budu jako dobri prema svojim obožavateljima. U današnje vrijeme su i bliski s fanovima jer putem društvenih mreža redovno mogu održavati kontakt. Neki od njih će čak i odgovoriti na upit na fejsu ili Twitteru.
Izvor: yourtango.com

I.P.

Pročitajte još:

Svima je neodoljiv: celebovi koji su ludi za Harryjem Stylesom

Dirajte sve, samo njih ne! Što nijedan obožavatelj grupe One Direction trenutno ne želi čuti

Zvijezda Vine-a obradila pjesmu One Directiona- i gotovo ih zasjenila

boy bandovi bandovi grupe

Još vijesti