Slika nije pronađena

Možda o tome nismo niti razmišljali, ali neke poznate glazbene grupe su se trebale totalno drukčije zvati, a ako ćemo suditi po njihovom originalnom imenu možemo slobodno reći da je to bio fail.

Zapravo nam je drago što se pojedini bendovi ne zovu po originalnoj ideji jer bi bilo čudno oslovljavati One Direction nekim skroz drugim imenom.

Prva imena ovih bendova su bila aktualna dok grupa nije bila ni poznata, a možda ne bi ni bili poznati s takvim nazivom. Ime benda mora biti zvučno i smisleno te su ga zato mnogi morali promijeniti.

Otkrijte koji su se poznati bendovi u originalu drukčije zvali:


One Direction

Čini se kako smo u zabludi od samog početka jer One Direction nije oduvijek bio zalijepljen za ovo ime. Naime, Liam Payne je bend prvotno nazvao Unique Selling Point, ali drago nam je što to ime nije dugo zaživjelo.5 Seconds of Summer

Grupi 5SoS ime benda nije ni važno, ali u početku se govorilo o različitim kombinacijama i nazivima grupe. Dečki kažu da im je ime benda najmanji problem te da na to toliko ne obraćaju pažnju. Tijekom vremena kada su birali ime, dečki su predlagali različita imena pa su iz šale predložili da se zovu Bromance.


Fifth Harmony

Djevojke su na početku imale ime benda, a to je bilo LYLAS (Love You Like A Sister) što je skroz karakteristično za razdoblje prije 16 godina. Iskreno, drago nam je što cure znamo pod imenom Fifth Harmony.


Jonas Brothers

Ime ovog benda je najdoslovnije ime u povijesti bendova jer oni su braća i prezivaju se Jonas. No, složna braća su na početku izabrala drukčije ime za svoj bend, a to je Sons of Jonas. Slično, zar ne?


Little Mix

Prije nego smo ove cure znali pod zajedničkim nazivom Little Mix, one su se zvale Rhythmix. Prema showu X-Factor, cure su odlučile svoje ime promijeniti nakon nekog vremena, a mi smo sretni zbog toga.


Destiny's Child

Na svu sreću, grupa koju su činile Beyonce, Kelly i Michelle se nije držala svog originalnog imena. Sada ih svi znamo kao Destiny`s Child, a nekada su se zvale Girl`s Tyme. Svima poznato ime se i nama više sviđa.


Maroon 5

Ime ovog benda ne predstavlja ništa, ali njihovo originalno ime je vrlo čudno te je svima drago da se tako ne zovu. Zanima nas tko je Kara jer se bend prije zvao Kara`s Flowers.Coldplay

Fanovi mogu pretrpjeti svakakva imena bendova te često na to i ne gledaju, ali možda Coldplay ne bi postigao toliku slavu da su se zvali onako kako su htjeli u početku. Naime, njihovo prvo ime bilo je Starfish, a dobro je da su na vrijeme shvatili da to nikako nije rokersko ime.Izvor: teen.com

Foto: getty

I.P.

Pročitajte još:

Znanost objasnila zašto smo ludi za boy bandovima

Girl bendovi 90-ih: one su vladale glazbenom scenom

Krivi su: članovi benda koji su bili razlog raspada grupe

bendovi Imena grupe

Još vijesti