Slika nije pronađena

Jedan od problema kad ste slavni i hodate s nekime još slavnijim je taj da sve izađe u javnost. Fotografije, izjave, intervjui… prate vas milijuni ljudi! A kad u javnost izađu prljave tajne i kosturi iz ormara, najgore je kad otkrivaju ružnu stranu intimne veze. Evo nekoliko prvaka koji su javno “blaćenje” odradili u velikom stilu!

Russell Brand (ako ga niste pogledali u filmu Bring him to the Greek – luzeri ste i morate ga obavezno pogledati!) popljuvao je Katy Perry nakon što je njihov brak završio razvodom: “Kad si svećenik, ne smiješ se seksati ni s kime. Kad si u braku smiješ s jednom osobom. To je jedna više u odnosu na svećenika. Nije to toliko drugačije. Ponekad bi se seksali, a ja bih razmišljao: ‘Misli na nekoga, bilo kog drugog.’ ”


Justin Timberlake oblatio je bivšu djevojku Britney Spears kad je objavio pjesmu “Cry Me a River”. Pjesma navodno govori o njihovom prekidu koji se dogodio jer je Britney varala Justina s jednim od plesača koji je nastupao s njom. Britney, Britney, gdje ti je pamet bila?

“Divlja” Olivia Wild izjavila je da je njena vagina “umrla” dok je bila u braku s Taom Ruspolijem. Moramo li reći da je Tao sada – bivši?

Rita Ora i Rob Kardashian nekada davno su hodali, a Rita ga nije štedjela kad su prekinuli. Svima je obznanila: “Robov khm, khm, bio je neupotrebljiv pa sam morala otići negdje drugdje.”


Ben Affleck i Jennifer Lopez nisu se razišli u prijateljskoj atmosferi. Afleck je izjavio da se tokom njihove veze “osjećao kao da se gušim, bio sam očajan i grozan”.

Brad Pitt i Jennifer Aniston bili su u braku, ali Brad je tvrdio da nije bio pretjerano sretan. “Nisam živio zanimljivim životom. Pokušavao sam se pretvarati da je brak nešto što nije bio”, rekao je jasno i glasno.

L.B.

Russell Brand Rita Ora zvijezde slavni Razvod Ben Affleck

Još vijesti