Slika nije pronađena

Oni su prije operacija i raznoraznih 'dorada' izgledali očajno ili solidno, a sad su sinonim za ljepotu. Donosimo ti popis slavnih koje je lova spasila!

Oni su slavni i nisu poput nas koliko god se trudili objasniti vam da jesu – oni su bogati, nevjerojatno etablirani na svjetskoj razini i mijenjaju svoj imidž kako vjetar puše zato što jednostavno mogu. Možda novac ne može kupiti sreću, ali može kupiti novo lice, luksuzne proizvode i platiti osobne trenere. Evo popisa onih koje je lova usrećila:

1. Blake Lively

Sigurni smo da je Blake napravila barem dvije operacije – onu svojeg nosa i grudi. Ona fkt je karizmatična i prekrasna i ne bismo joj htjeli kvariti imidž super cure, ali ovaj nos se nije sam mogao smanjiti u širini ni grudi povećati. Nemamo ništa protiv korekcija, dapače, mislimo da joj odlično stoje!


2. Gucci Mane

Gucci je aktivan u glazbenom svijetu od 2005. godine i prošao je kroz razne faze. 2016. i 2017. su definitivno bile njegove godine – zahvaljujući uspjehu svojih pjesama i on se transformirao u zgodnog frajera. Sad je psihički, financijski i ljubavno oporavljen – ljubi Keyshiu Ka'Oir.


3. Kylie Jenner

Kylie je kraljica plastičnih operacija i u tome nema ništa loše – samo to treba priznati. Dok je ona sretna i mi smo! Izgleda odlično, iako ju već dugo nismo vidjeli od torza nadolje... Kylie, jesi li trudna ili ne?!


4. Christiano Ronaldo

Najplaćeniji svjetski nogometaš prema Forbesovom popisu i drugi po popularnosti na Instagramu (odmah iza Selene Gomez), nije uvijek izgledao isto kao danas. Napravio je nekoliko 'popravaka': zubiju, obrva, nosa, čela i lica. I sada je i najzgodniji nogometaš.


5. Kim Kardashian

Još jedna slavna pripadnica klana Jenner-Kardashian, čak bismo rekli i osnivačica. Ne bismo rekli da je prije bila očajno ružna, ali je bila solidna trojka, a uz sve operacije postala je jedna od najseksi žena svijeta. Transformacija cijelog lica i tijela je i više nego očita – napravila je liposukciju nogu i to tkivo joj je ubrizgano u stražnjicu, botoksira se redovito, a podvrgla se i operaciji povećanja grudi.  No, to nije sve – Kim si je dala srediti i nos i usne.


6. Sarah Jessica Parker

Najpoznatija pripadnica društva iz serije 'Seks i grad' oko čije se ljepote lome koplja. Neki tvrde da nalikuje na konja, a neki da je neopisivo atraktivna. Dala si je ugraditi silikone u grudima, botoks i operaciju nosa.


Foto: Instagram

M.Z. / babe.net


Pročitajte još:

BLAM Slavne cure koje su htjele biti još bogatije - celebrity biznisi koji su neslavno propali

Uči na njihovim greškama - ove su celebovke htjele biti seksi, a ispale su očajno!

Misliš da su puni ko' brod, a u biti žicaju za sendvič - celebovi koji su zapravo siromašni

poznati bogati zvijezde celebrity operacije slavni novac

Još vijesti