Slika nije pronađena

Kada iskusiš siromaštvo, cijeniš svaki novčić koji zaradiš. To najbolje znaju bogate holivudske face koje su nekada bili beskućnici.

Iako danas na računima imaju milijune, ali su i vlasnici nekoliko nekretnina, nije uvijek bilo tako – uslijed teških životnih okolnosti ovi celebovi živjeli su u kombijima, spavali po klupicama u parku i preživljavali bez prebijenog novčića.

Možda su baš zato osjetljivi na probleme drugih i često sudjeluju u humanitarnim akcijama. Evo koje slavne face su nekada bili beskućnici:

#Jennifer Lopez

Kada je napunila 18 godina, Jennifer je poželjela biti plesačica, ali njena majka nije dijelila njezin entuzijazam i smatrala je fakultetsko obrazovanje boljim izborom za svoju kćer. Budući da nisu mogle pronaći zajednički jezik, Jennifer je napustila svoj dom, a kako si nije mogla priuštiti iznajmljivanje stana, nekoliko mjeseci je spavala na kauču u plesnom studiju.


#Ed Sheeran

U knjizi 'Ed Sheeran: A Visual Journey' koju je nedavno objavio, mladi pjevač otkrio je tužnu istinu o svojoj prošlosti. Prije nego je postao popularan, često je spavao u vlaku, na klupicama u parku ili na kaučima svojih frendova.#Jim Carrey

Nakon što je njegov otac ostao bez posla, Jim je zajedno s obitelji živio u kombiju. Neke noći proveli bi u šatoru, ali uglavnom su spavali na 'udobnih' sjedalima kombija. Poznati glumac često napominje kako je upravo tijekom tog teškog razdoblja razvio svoj smisao za humor.


#Halle Berry

Kada je spakirala kofere i došla u Chicago sa snom da postane glumica, Halle-ina majka odlučila je da joj više neće financijski pomagati. U tim teškim trenucima, Halle je spavala u prihvatilištima za beskućnike. 'To me naučilo da se pobrinem za sebe i shvatim da ću uvijek pronaći način da riješim problem' priznala je jednom dobitnica Oscara.#Lil Kim

Budući da je otac reperice bio nasilan, ona i majka morale su pobjeći od doma kada je Lil Kim imala samo 8 godina. U potpunoj besparici spavale su na stražnjem sjedalu maminog auta nekoliko mjeseci prije nego su opet 'stale na noge'.


#Kurt Cobain

Prerano preminuli frontman kultnog benda Nirvana neko je vrijeme bio toliko siromašan da je spavao ispod mostova i u čekaonicama lokalnih bolnica.


Foto: Getty
Izvor: BusinessInsider.com
I.N.

Pročitajte još:

Slavne face odrasle u siromaštvu

Slavne cure koje se ne slažu dobro s roditeljima

Celebrity cure koje su opako ušutkale svoje hejtere

beskućnici slavni zvijezde

Još vijesti