Slika nije pronađena

Kad se radi o osjećajima i ljubavi, svi malo poludimo i znamo raditi glupe i nepromišljene stvari. Nisu ni zvijezde imune na blesavo ponašanje! Nauči iz njihovih pogrešaka – nemoj raditi iste gafove!

1. Nisu se podržavali ‘u dobru i u zlu’

Izvori bliski Ariani Grande tvrde da Jai Brooks nije bio uz nju u teškom periodu kad joj je djed bio jako bolestan i preminuo. To je razlog koji ih je s vremenom odvojio. Svaki Arianin obožavatelj zna koliko je bila bliska s djedom stoga je svima bilo jasno da joj bolest i smrt djeda jako teško padaju. Iako su mnogi prijatelji dolazili provjeriti kako je i utješiti ih, Jai nije napravio isto pa je Ariana krenula tražiti nekoga tko će joj u teškim situacijama pružiti utjehu i potporu.


2. Nisu odvajali dovoljno vremena jedno za drugo

Ansel Elgort i njegova djevojka, balerina Violetta Komyshan, prekinuli su jer su imali toliko ispunjene rasporede da su se jedva viđali. Totalno kužimo da te ponekad ponese prijava na željeni fakultet, učenje u školi ili ganjanje posla kojeg zbilja želiš raditi, ali istinski povezan par usred svega toga mora pronaći vremena i za sebe. Ako ne nađete vremena jedno za drugo – koji je smisao vaše veze?

3. Nisu bili na istoj valnoj duljini

Čini se da su Zac Efron i Michelle Rodriguez prekinuli svoju kratkotrajnu ljetnu romansu jer je on zagrizao puno snažnije od nje. Ako oboje ne traže istu stvar, netko će ostati povrijeđen. Ako ti se netko jako sviđa – moraš s tom osobom odraditi taj grozomorni razgovor u kojem ćeš sve priznati. Čak i ako brineš da neće htjeti isto što i ti – barem ćeš znati na čemu si. Zašto trošiti vrijeme na nekoga tko ne želi ozbiljnu vezu, ako ti o tome sanjaš?

4. Twitali su privatne stvari

Zvijezde serije ‘Vampire Diaries’ (Vampirski dnevnici) Nina Dobrev i Ian Somerhalder držali su se po strani, bježali od javnosti i držali sve svoje privatne stvari tamo gdje im je i mjesto. Kad su prekinuli, Ian je prekršio ovo pravilo privatnosti i svim obožavateljima twitnuo: “Misao dana: ljudi se mijenjaju, a zaborave si to reći.” Obzirom da je Nina sve detalje prekida država u privatnosti i Ian je trebao postupiti jednako. No, emocije nas ponesu pa radimo stvari zbog kojih kasnije požalimo.


5. Krenulo je i razvija se prebrzo

Taylor Swift ima reputaciju osobe koja se jako brzo zaljubi ‘preko ušiju’, ali pokušala je požuriti čak i luđe nego inače kad je hodala s Connorom Kennedyjem. Tay je kupila kuću preko puta obiteljske kuće Connorovih roditelja, a nakon toga su prekinuli. Dečki vole uravnotežene djevojke koje ne srljaju stoga razgovore o djeci ili vjenčanju bolje sačuvaj za prijateljice.

6. Kad predugo izigravaš nedodirljivog

Niall Horan nije bio sramežljiv kad je prošle godine priznao da mu se sviđa Demi Lovato – tehnički je to rastrubio svima. Jedina osoba kojoj nije rekao bila je – Demi! Obzirom da Niall nikad nije povukao neki potez, ništa se nije dogodilo. Nemoj očekivati da će prijatelji odraditi posao umjesto tebe! Ako ti se netko sviđa, vrijeme je da kreneš u akciju!

7. Izbjegavanje razgovora o tome ‘kamo to vodi’

Kad su Rob Kardashian i Rita Ora izlazili, Rob je mislio da su ekskluzivan par, a Rita nije! Kad je saznao da mu djevojka izlazi i s drugim muškarcima, bio je shrvan pa ju je počeo blatiti na Twitteru. Nakon toga – njihova je veza bila zapečačena. Definirati na čemu ste i kamo idete važno je u svakoj vezi pa uvijek pitaj ako nisi siguran/na!

Jesi li ikada napravio/la sličnu ljubavnu grešku? Koju?

L.B./izvor: Seventeen

foto: screenshot/YouTube

zvijezde ljubavne pogreške Rita Ora Rob Kardashian Ariana Grande Jai Brooks Taylor Swift Niall Horan Demi Lovato

Još vijesti