Slika nije pronađena

Nekada je najbolje tugu ubiti tugom. Kada si tužna, umjesto da se pokušavaš razvedriti i svaki put takav pothvat završi neuspjehom, okreni ploču i prihvati tugu. Kako bi preko nečega prošli, najprije to trebamo prihvatiti.

Ignorirati tugu i praviti se da je sve dobro kada nije i osjećaš se kao da ti se svijet ruši nije zdravo. Staviti osmjeh na lice i nastaviti može pomoći, ali kako bi nešto stvarno preboljeli i preko toga jednom zauvijek prošli, moramo to prihvatiti, koliko god bilo bolno. Praviti se da je sve dobro neće pomoći na duge staze. Uzeti jedan dan, tjedan dana ili koliko ti god treba da se isplačeš i tuguješ zbog onoga što te rastužilo je itekako bitno. Tada ćeš se osjećati grozno, ali kada to sve izbaciš iz sebe, bit ćeš spremna za dalje. U takvim situacijama trebaju ti i tužne pjesme, a ovo su one koje obavezno trebaš staviti na playlistu u takvim trenucima.

Olivia Rodrigo:  Drivers license

Trenutno najpoznatija tužna pjesma bez koje jedna ovakva playlista ne može proći je 'Drivers license'. Iako Olivia pjeva o svom slomljenom srcu i svojoj situaciji, mnogi se mogu poistovjetiti i baš je zato postala toliko brzo toliko veliki hit. Oni sa slomljenim srcima će ju itekako razumjeti.

Billie Eilish: When the Party's Over

Jedna od Billienih najemocionalnijih pjesama, koja baš pogađa u srce, je upravo ova. Pjesma će te odvesti na pravo emocionalno putovanje, a pjeva o onom teškom trenutku kada trebaš otići od nekoga koga i dalje voliš, ali znaš da taj netko nije dobar za tebe i tvoje srce.

Mayday Parade: Terrible Things

Pop rock bend čijih je puno pjesama savršenih za slušanje u trenucima kada se trebaš isplakati je definitivno Mayday Parade. Jedna pjesma koja će slomiti svakoga tko je osjećajan, čak iako nije tužan, je upravo ova. Kroz pjesmu bend je ispričao priču, a kraj će rasplakati svakoga.

Taylor Swift: Hoax

Taylor, za razliku od hrpe pop pjevača, sama piše svoje pjesme i u njima pjeva o svemu što prolazi u životu. Na svakom njenom albumu pronaći ćeš pravu tužnu ljubavnu baladu, a jedna pjesma s albuma 'Evermore' koja je idealna za melankolične trenutke je 'Hoax'.

Dean Lewis: Be Alright

Dean Lewis je toliko dobro opjevao slomljeno srce ovom pjesmom da se jednostavno i ona mora naći na ovoj listi. Iako je svaki stih natopljen tugom, iz nje izvire i optimizam da će ipak sve biti dobro... jednom.  

Harry Styles: Falling

Postoji hrpa razloga zašto možemo biti iznimno tužni, ali jedan najčešći je ljubav. Zato je i hrpa pjesama posvećena baš ovoj tematici, bilo da se radi o neuzvraćenoj ljubavi ili slomljenom srcu. Harry Styles pjesmom 'Falling' pogodio je baš u sridu.

Halsey: Is There Somewhere

Pjevačica koja je poznata po smislenim i lijepim stihovima, Halsey, ima jednu posebno tužnu pjesmu, idealnu za trenutke kada se osjećaš tužno i treba ti i takva pjesma. U ovoj pjeva o onom osjećaju kada voliš nekoga toliko puno, više nego ta osoba tebe, i znaš da im nisi prioritet, ali oni su tebi sve.

Linkin Park: Heavy

Pjesma koja nema ljubavnu tematiku, ali tuga iz nje izvire svakim stihom je jedan od posljednjih velikih hitova Linkin Parka. I rockeri imaju srce i tužne pjesme, a ova je najbolji dokaz koliko dobre mogu biti, samo im trebaš dati priliku.

5 Seconds of Summer: Amnesia


Ako imaš slomljeno srce, ova će te pjesma dokrajčiti.
Kao da zna točno kako se osjećamo u tom trenu. Isplači se i budi najtužnija, ali kada pjesma završi, obriši suze i duboko udahni, jer sve će biti dobro.

Chord Overstreet: Hold On

Overstreet je napisao ovu pjesmu kada je i sam prolazio kroz bolan prekid. U jednom je intervjuu čak priznao da je ovo njegova pjesma koja za njega ima najveći značaj. Idealna je za slušanje u 3 ujutro.

Pogledajte još:

Pjesma koja garantirano podiže raspoloženje - jedna je za to najučinkovitija! Evo koja

Pjevači koji ne mogu ni smisliti neku svoju pjesmu: Mi ih obožavamo, a oni iako ih pjevaju - MRZE

Ovo nisu obične ljubavne ili party pjesme – skrivene poruke iza 9 poznatih pop hitova

Depresija pjesme tuga Slomljeno srce Playlista tužne pjesme

Još vijesti