Slika nije pronađena

Nije lijep osjećaj kada saznaš da ona osoba koja ti se već neko sviđa tebe ne lajka natrag. Utopi tugu u ovim pjesmama, uzmi si vrijeme za preboljeti simpu, ali kad playlista odsvira, nastavi dalje i sjeti se da te iza ugla čeka netko 10 puta bolji.

Činjenica je da se svima u životu dogodi ponekad da im se sviđa netko tko neće osjećati isto prema njima. To se događa svima, čak i celebovima! Postoji hrpa pjesama koje govore o tome kako je to kada voliš nekoga tko te ne voli natrag. U danima kada se osjećaš posebno tužno zbog toga ili ti je simpa baš danas priznao da on ne osjeća isto prema tebi, može ti pomoći glazba. Ako netko ne osjeća prema tebi isto što i ti prema njemu, to ne znači da je greška u tebi – moguće da se toj osobi već dulje sviđa netko drugi ili da je u vezi. Kada želiš preboljeti simpu ili čuti da se još netko osjeća tako kao ti, složi si playlistu s ovih 12 pjesama o neuzvraćenoj ljubavi i otvori čokoladu, odmah će sve barem malo biti bolje.

Meghan Trainor: 'Just A Friend To You'Ima li išta gore nego kada te osoba koja ti se sviđa friend zona? Ova pjesma govori baš o tome i sigurno će se u njoj pronaći svi oni koji su se zaljubili u svog frenda ili frendicu, ali druga strana nije osjetila isto.

Sam Smith: 'Not In That Way'Neka podignu ruku svi oni koji su barem jednom u životu čuli rečenicu: 'Sviđaš mi se, ali ne na taj način'. Ovo je pjesma za sve vas kojima se to dogodilo. Sam Smith je savršeno opjevao užasan osjećaj koji imaš kada ti netko tko si se sviđa kaže ovu rečenicu.

Post Malone: 'Better Now'Nakon što s nekim prekineš osjećaji ne nestanu u jednoj sekundi samo zato što ste prekinuli. Sasvim je u redu nakon prekida i dalje osjećati nešto prema bivšem/bivšoj. Ova pjesma govori o tome da je nekada bolnije imati nekoga i izgubiti ga nego ga nikada ne imati.

Taylor Swift: 'Gorgeous'Nekada nije problem što ti je simpa zauzet, nego si ti ta koja je zauzeta. 'Gorgeous' je o tom jakom osjećaju koji dobiješ prema nekome koga ne možeš imati, a to što tu osobu ne možeš imati, samo još više boli.

The Weeknd: 'Call Out My Name'Ljudi ne padnu jedni na druge uvijek u isto vrijeme. Što je za nekoga samo kratka zabava, za drugu stranu može biti puno više od toga. Čak iako znaš da te netko ne voli dovoljno i ne želi, ti i dalje želiš da ta osoba ostane tu.

Halsey: 'Without Me'U savršenoj vezi će se osoba s kojom si u vezi ponašati prema tebi kako treba, ali to nije uvijek slučaj. Ova je pjesma o lošem ljubavnom iskustvu, kada se brzo i jako zaljubiš u nekoga tko tvoje osjećaje uzima zdravo za gotovo i ponaša se prema tebi grozno.

Charli XCX: 'Need Ur Luv'Nekada se toliko jako zaljubiš da čak i kada te ta osoba odbije, ti je i dalje želiš i ne možeš izbaciti iz glave. Charli pjeva o tome koliko jako želi da je osoba koja joj se sviđa voli natrag, toliko da je sprema nanijeti si bol.

Justin Bieber, Diplo i Big Sean: 'Memphis'Kada nekog voliš možda misliš da s dovoljno nagovaranja, možeš tu osobu natjerati da osjeća isto prema tebi. Ali nažalost, koliko god to jako željela, osjećaji tako ne funkcioniraju.

Frank Ocean: 'Bad Religion'Neuzvraćena ljubav može biti kao religija koju ćeš slijepo pratiti i bez ikakvih pitanja, samo zato što ti donosi utjehu. Iako si ni Frank Ocean ne može pomoći i prestati osjećati ljubav prema svojoj simpatiji, svjestan je da je neuzvraćena ljubav vođa kulta kojeg ne smije pratiti.


Neće te svatko koga sretneš kroz život razumjeti, neki će misliti da si too much i radije će se samo maknuti od tebe nego te stvarno pokušati upoznati. Ali takve osobe ni ne zaslužuju tvoju ljubav, zapravo su ti napravili uslugu.

Lorde: 'Liability'Clean Bandit i Louisa Johnson: 'Tears'Koliko god bilo grozno kada saznaš da se ne sviđaš osobi koja se sviđa tebi, to može biti i dobra stvar jer te to može trgnuti da nastaviš i upoznaš nekog novog. Pjesma se vrti oko ideje da je nekada odbacivanje najbolja stvar.


Kada voliš nekoga tko ne voli tebe svari mogu postati zbrkane i kaotične. U pokušaju da ipak osvojiš tu osobu, dođeš u napast da žrtvuješ svoje osjećaje i svoj ponos.

Bebe Rexha: 'I'm A Mess'Foto: YouTube/  New Africa – Shutterstock.com

M.T.

Pogledajte još:

KVIZ: Složi svoju savršenu playlistu i saznaj u kojoj državi trebaš živjeti!

Razbacaj se s frendicama i zapjevaj iz sveg glasa – ova playlista za ljeto 2019 je sve što ti treba

GIRL POWER! 22 girly pjesme koje trebaš dodati na svoju playlistu pod hitno

pjesme tuga Playlista glazba neuzvraćena ljubav