Slika nije pronađena

Obožavatelji grupe One Direction svakog člana vole na poseban način. Cure osobito lude za slatkim i simpatičnim Harryjem Stylesom, no popularan je i među drugim slavnim facama.

Pošlo mu je za rukom da impreisonira sve redom – publiku, kritiku, ali i kolege. Neke holivudske zvijezde pravi su fanovi zgodnog Harryja!

Evo o kojim je celebovima riječ:


Chris Martin

Pjevač iz Coldplaya je ultimativni Harryjev fan. Pjevač je očito fasciniran mlađim britanskim kolegom jer svaki put kada govori o njemu, priča u pozitivnom kontekstu. Chris Harryja hvali na svakom koraku i daje mu veliku podršku u svemu što Harry radi.


Emma Roberts

Mlada glumica je isto tako fascinirana Harryjem. U jednom intervjuu je izjavila: `Moja mlađa sestra doslovno cijeli dan priča o grupi One Direction. Ako mi ikada itko ukrade mobitel bojim se što će na njemu zateći. I to ne zato što pišem nešto ružno o nekome, nego zato što po cijele dane pričam i pišem o Harryju Stylesu.`.


Kesha

Pjevačica je u jednoj radijskoj emisiji totalno ishvalila Harryja: `On je prekrasno stvorenje, zar ne? Na jednoj dodjeli uručila sam mu nagradu i dala mu čvrsti zagrljaj. Njegova kosa miriše na ruže te na mješavinu tropskog voća i leptira. Toliko je divan.`, tvrdi Kesha.


Rita Ora

Rita tvrdi da su ona i cijela glazbena industrija zaljubljeni u Harryja. `Nitko to neće javno priznati, ali svi smo zaljubljeni u njega. Sviđa mi se njegova kosa, baš je zabavan i sladak.`, kaže pjevačica.


Ariana Grande

Mlada Ariana tvrdi da joj je srce zaigralo kada je Harry napisao za nju Just a Little Bit of Your Heart. Kaže da je taj dan kada je Harry došao sjedila u studiju s dva producenta koju su ga pitali hoće li napisati pjesmu za nju. Harry je odmah pristao. `Cijela pjesma je divna. Od  uvoda pa do refrena i samoga kraja. Kada sam došla do refrena već sam plakala jer je pjesma je divna, riječi su savršene.`, otkriva Ariana.



Miley Cyrus

Od početka Harryjeve karijere, Miley i on su dobri prijatelji i kolege. Miley za pjevača ima sve riječi hvale. Čak ima i fotku na kojoj su ona, sestra Noah i kartonski Harry u krevetu. Naravno, Miley pokazuje ljubav u svom stilu.



Izvor: sugarscape.com

Foto: gettyimages.com

I.P.

Pročitajte još:

Tko bi rekao: slavne face koje su oprostile prevaru

Biseksualne zvijezde: celebovi koji vole i cure i dečke

Tako mladi, a tako `nestašni`: zvijezde koje šokiraju javnost svojim ponašanjem

Harry Styles harryjem stylesom fanovi celebovi

Još vijesti