Slika nije pronađena

Svijet glume ovog je vikenda potresla vijest o preranoj smrti mladog glumca Camerona Boyca. Svima je poznat kao zvijezda Disneyja, gdje je glumio u filmovima Descendants i seriji Jessie.

Svima koji su odrasli uz Disney TV program i njegove serije i filmove poznat je glumac Cameron Boyce koji je glumio u nekoliko poznatih Disneyjevih franšiza. Fanovi i kolege mladog glumca ostali su potreseni viješću u subotu da je preminuo. Glasnogovornik obitelji Boyce poslao je priopćenje u kojem piše: 'Teška srca vas obavještavamo da smo u (subotu ujutro) izgubili Camerona. Preminuo je u snu od posljedica napada koji je pretrpio zbog oboljenja od kojeg se liječio. Svijet je nesumnjivo ostao bez jednog od svojih najsjajnijih svjetala, ali njegov će duh nastaviti živjeti kroz dobrotu i suosjećanje svih koji su ga poznavali i voljeli. Srca su nam slomljena i molimo vas za privatnost dok oplakujemo sina i brata.', kako prenosi ABC News.

Glumac je karijeru započeo 2008. godine na Disneyju gdje je najpoznatiji po ulogama u filmovima Descendants i seriji Jessie, a pojavljivao se kao gost u epizodama brojnih drugih Disney serija. Fanovi i kolege cijeli se vikend opraštaju od mladog glumca. Neki fanovi mu se zahvaljuju na ulogama s kojima je obilježio njihovo djetinjstvo, dok drugi komentiraju da se osjećaju kao da su izgubili prijatelja.
S Cameronom se oprostio i Disney: 'Cameron Boyce od malih je nogu sanjao da sa svijetom dijeli svoj umjetnički talent. Također, svojim je humanitarnim angažmanima htio pomoći ljudima i napraviti promjene u njihovim životima. Izražavamo sućut njegovoj obitelji i suradnicima te se pridružujemo milijunima njegovih obožavatelja koji tuguju zbog njegova preranog odlaska'.

Kako bi odali zadnju počast glumcu, fanovi se vesele izlasku filma Descendants 3, koji je njegov zadnji glumački projekt. Jedan je fan na Twitteru dobio ideju da se pokrene akcija u okviru tog filma, da se napravi što već hype oko njega kao sjećanje na Camerona Boycea.


Foto: Twitter/ Imdb

M.T.


Pogledajte još:

Poznati YouTuber koji ima milijune dolara djevojku je zaprosio prstenom od SAMO 800 kn!

[TOP ili FLOP] Billie Eilish je obojala korijen svoje kose u neonsko zelenu boju – look je divlji

Irina Shayk i Bradley Cooper objavili su kraj svojoj ljubavi – ima li Lady Gaga prste u tome?

fanovi celebovi Cameron Boyce