Slika nije pronađena

Sjajno zvuči zamisao da smo slavna osoba, ali u stvarnosti nije sve baš tako bajkovito. Jedan krivi potez i vojska obožavatelja može se pretvoriti u grupu hejtera.

Slavne face žive od svojih fanova te bi trebali voditi računa o njima i njihovim osjećajima. Baš zato odgovaraju na komentare na društvenim mrežama, fotkaju se, dijele autograme, upoznaju se, ali nekada ni to nije dovoljno.

Dovoljan je učiniti jedan krivi korak i čuti zvižduk ljutih i razočaranih fanova. Evo koje slavne face su se našle 'na tapeti' razočaranih obožavatelja:

Taylor Swift

Premda je Tay Tay miljenica Amerike i ona je dobila svoju `porciju` zviždanja. Nakon što je napuštala emisiju Late Show With David Letterman, Taylor je požurila sjesti u auto i otići. Njeni obožavatelji su stajali ispred i čekali omiljenu pjevačicu, a odlučili su je izviždati kada ih je Tay ignorirala. Nakon zvižduka i drugih povika neodobravanja, Taylor se vratila i fotkala s njima.Kylie i Kendall Jenner

Poznate sestre Jenner nisu nastupale prošle godine na dodjeli glazbenih nagrada Billboard, a svejedno su dobile zvižduke. Kylie i Kendall bile su glavne za najavu nastupa njihovog šogora Kanyea Westa, a publici se to nikako nije svidjelo. Bez obzira na zvižduke, cure su odradile svoju najavu.


One Direction

Kada je bend dobio nagradu 2013. za najbolju ljetnu pjesmu na MTV dodjeli, nisu se svi slagali s tom odlukom. Dečki su išli na pozornicu pokupiti svoju nagradu, a publika ih je izviždala. To se nikome nije svidjelo, a posebno ne Lady Gagi koja je Britance pokušala utješiti u backstageu. `Dečki zaslužili ste ovu nagradu` rekla im je pjevačica.


Miley Cyrus

Miley je pjevačica koja na uvrede neće šutjeti pa tako ni na zviždanje obožavatelja. Na jednom nastupu fanovi su je izviždali, a ona je toliko poludjela da je bacila plastičnu bocu vode u publiku i rekla: `Nećete meni j*beno zviždati!`.


Justin Bieber

Mladi pjevač je bio izviždan više puta, ali jedan od njih ćemo definitivno pamtiti. Godine 2013. Justin je primio nagradu Milestone, a kada se popeo na pozornicu publika ga je skroz izviždala. Justin je bio zbunjen reakcijama publike pa je rekao: `Imam samo 19 godina i mislim da sam jako dobar u poslu koji radim.`


Zayn Malik

Nakon što je Zayn napustio One Direction bilo je samo pitanje vremena kada će ga netko izviždati zbog toga. Kada je bend najavio turneju 2015. naziva One The Road Again, obožavatelji su odlučili pokazati privrženost njima tako što su izviždali svako pojavljivanje Zaynove face u reklami za istoimeni parfem benda.


Beyonce

Beyonce je možda kraljica, ali s vremena na vrijeme dobije i ona zvižduke neodobravanja. Pjevačica je bila izviždana čak dva puta, a prvi put se to dogodilo 2011. kada nakon na stupa nije stala s obožavateljima za fotkanje, ali ni s novinarima za intervjue. Beyonce je ponovno izviždana 2013. u Engleskoj na V Festivalu gdje je kasnila i došla, a obožavatelji su morali čekati preko 20 minuta na kiši. Osim toga i kvaliteta zvuka je bila prilično loša pa su je zbog svega zajedno obožavatelji izviždali.Rihanna

RiRi je jedna od pjevačica koja zapravo misli da je fora kasniti na koncert. Preko sat i pol Rihanna je kasnila na koncert u Australiji na što su obožavatelji pobjesnili i izviždali ju. No, izgleda da se RiRi nije puno na to obazirala.


Britney Spears

Britney je princeza popa, ali to ne znači da ju obožavatelji štede negativnih komentara i zvižduka. Tijekom njene turneje 2008. često se susretala s nezadovoljnim zvižducima, a godinu kasnije bila je optužena da pjeva na playback. Za vrijeme nastupa u Australiji velik broj obožavatelja je samo išetao iz koncertne dvorane jer joj je nastup bio koma.
Foto: gettyimages.com

I.P.

Pročitajte još:

Grudnjaci, tamponi, kondomi: bizarne stvari koje su zvijezdama bačene na pozornicu

Navrle im emocije: pjevači koji su se rasplakali na pozornici

Kada fanovi prijeđu granicu: pjevači koje su obožavatelji napali na pozornici

celebovi izviždali fanovi

Još vijesti