Slika nije pronađena

Q Scores je kompanija koja svake godine ispituje stavove američke javnosti glede poznatih zvijezda. Osim što objavljuju liste najpopularnijih celebova, istražuju koje slavne face i nisu toliko omiljene.

Ove godine dogodile su se neke promjene na listi omraženih zvijezda, a čak su neki tinejdžerski idoli pronašli mjesto na njoj.

Na osmom mjestu tako se našla Miley Cyrus koja u posljednje vrijeme svojim kontroverznim ponašanjem izaziva velik broj negativnih komentara. Twerkanje i skidanje na pozornici, bojanje pazuha i snimanje golišavih fotki doveli su do pada popularnosti mlade dame.


Nakon skandala s lizanjem krafni i izjavama o mržnji Amerike, Ariana Grande preko noći je postala jedna od omraženijih osoba. Čak ni njena isprika nije pomogla da mlada pjevačica ne zasjedne na visoko drugo mjesto liste najomraženijih celebrity osoba.


Jedina osoba kojoj Ariana može zahvaliti što nije zasjela na prvo mjesto ove 'laskave' liste jest Bill Cosby kojeg javnost ipak najviše mrzi. Od simpatičnog doktora Huxtable i njegove obitelji čije smo zgode rado gledali pa do preko 20 optužbi za drogiranje i silovanje žena. Ne čudi da se Bill Cosby našao na prvom mjestu ove liste.


Foto: Getty Images
Izvor: hollywoodreporter.com
I.N.

Pročitajte još:

Ariana Grande šokirala svojim ponašanjem

8 najjadnijih isprika celebova

Svađalica Taylor Swift: tko je sve zaratio s Tay?

celebovi omraženi

Još vijesti