Jymenik

Još nije niti izašla, a svima se već sada sviđa. TikTok može pomoći mladim pjevačima, a ova je cura to jako dobro iskoristila. Pomoglo joj je naravno i to što je pjesma zarazna.

Sigurno do sada još nisi čula za mladu pjevačicu Jymeniku, ali ako provodiš dane na TikToku, mogla si čuti njenu novu pjesmu koja izlazi za kojih tjedan dana. Dok nekima TikTok služi za zabavu, drugi ga iskorištavaju za promociju. I zašto ne? Kada se radi o nečemu dobrom, lako se proširi među ljudima i stvori se hype. Ova je cura objavila kratki isječak svoje nove pjesme – bez ikakvih očekivanja, i ugodno se iznenadila kada je vidjela koliko ljubavi pjesma dobiva. Pjesma se zove „Predaleko“ i izlazi 12. kolovoza. Točnije, tog datuma izlazi cijeli njen EP „Beskraj“, a ovo je jedna od pjesmi s njega.

 

@jymenik

pravljenje muzike je zabavno

♬ Jymenik Predaleko 12 AVGUST - Jymenik

 

U jednoj od svojih objava je i sama rekla da je stavila prvi TikTok „iz sprdnje“ i nije očekivala da će se tolikim ljudima svidjeti ova pjesma. Prvi video u kojem je predstavila pjesmu je izašao prije 4 dana, a osim što ona sama ima hrpu pregleda na njoj, drugi ju također koriste za svoje TikTok videe. Komentari su totalno pozitivni i svi jedva čekaju.

 

 

Jymenika je novo ime na balkanskoj sceni, ali jedno za koje će uskoro čuti puno više ljudi. Sviđa li se tebi ova njena nova pjesma?

Sviđa li ti se Jymenikina pjesma "Predaleko"?

Ukupno glasova:

Selena Gomez i Taylor Swift Fanovi su uvjereni da je jedna pjesma od Taylor Swift o prekidu Selene i Justina – i to totalno ima smisla

Voyage Voyage je otkrio da ga je sram jednog teksta svoje pjesme jer je malo previše za njegov ukus

nova glazba pjesma jymenik predaleko Viralno na tiktoku viralna pjesma s tiktoka

Još vijesti