Slika nije pronađena
'Despacito' je nesumnjivo hit ljeta i već postoji mali milijun obrada originalno portorikanskog hita kojeg izvode Luis Fonsi i Daddy Yankee. Titulu najsmješnije obrade dosad, po našem mišljenju, zaslužila je Marija Dragičević s pjesmom 'Moj pasito'.

Dubrovačka pjevačica koja živi u Splitu opjevala je svog psa Nina i sasvim promijenila karakter pjesme – od seksi, latino hita odjednom je, samo promjenom riječi, nastala pseća himna.U objavi na fejsu u kojoj je predstavila svoj novi hit, Marija je napisala 'U spomen "osobi" koja je osvojila moje srce otkako je došao, moj preplašeni, mršavi azilac, a danas najmaženiji, najvoljeniji i najrazmaženiji pas u Splitu. I stvarno, što više ljudi poznajem, više volim svog psa. Živili naši psi!'.'Moj pasito' je plasirala u javnost 24. srpnja i do sada je njezina objava na Facebooku skupila preko 2.6 tisuća lajkova i preko 1.6 tisuća dijeljenja, a na YouTubu je video pregledan skoro 90.000 puta.Uskoro se Mariji javio i jedan pet shop s pitanjem voli li njezin 'pasito' više ribu ili piletinu jer je osvojio hranu, osim što je postao nacionalna zvijezda, ali odgovor nismo saznali.

Ipak, ono što jesmo je da Nino, osim što obožava jesti, leži razvaljen na Marijinom krevetu, radi dar-mar po kući, voli igru i radi sve ono karakteristično za sve kućne ljubimce.

Reći ćemo samo: pohvalno, prekrasno, smiješno, ali i uzorno. Kako se tebi sviđa 'Moj pasito'?

Foto: YouTube/Facebook

M.Z.

Pročitajte još:

Hrvatska instrumentalna verzija pjesme 'Despacito' – dečki iz 2Cellos rasturili najpopularniji hit

Nije Bieber jedini koji se blamira - ni oni ne znaju pjevati 'Despacito'

[ANKETA] 'Despacito' i 'Sorry' dvije su najizvođenije pjesme na internetu – koja ti je bolja?

pjesma moj pasito hit marija dragičević youtube Despacito

Još vijesti