Slika nije pronađena

Lea Stanković nije nepoznato ime na regionalnoj YouTube sceni, redovito oduševljava svoje pratitelje zanimljivim i kreativnim videima, a sada je objavila video koji nitko nije očekivao!

S preko pola milijuna pratitelja i nešto malo manje od toga pogleda na videima, srpska youtuberica Lea Stanković zasigurno je jedno od najpoznatijih YouTube imena na regionalnoj sceni. U videima se iskušava u različitim izazovima, a u najnovijem koji je jučer objavila na svom kanalu pokušala je otići u skroz druge vode – one glazbene. U suradnji s kolegicom i prijateljicom Jenni Martin, snimila je pjesmu i spot pod nazivom 'Tik tak'. U samo jedan dan spot je pogledalo preko milijun ljudi, a video trenda na broju 1 još od jučer.


Video je pravi ljetni, djevojački, slatki... ali koliko god sve bilo ttly kjut, prevladava jedno malo drugačije mišljenje. U komentarima ispod videa svi se čude kako je ovako nešto uspjelo doći do toliko pogleda i prve pozicije na listi trendova. Očito je da pjevanje nije Leina jača strana, što su svi i primijetili, ali spot je zabavan, a pjesma zarazna. Rasprava o tome kako su pogledi kupljeni i kako danas svatko može snimiti pjesmu, prevladava ispod spota.

A što vi mislite o pjesmi 'Tik tak'? Recite nam u anonimnoj anketi...


Foto: YouTube printscreen/ YouTube

M.T.

Pogledajte još:

Poznati YouTuber koji ima milijune dolara djevojku je zaprosio prstenom od SAMO 800 kn!

Srpski youtuberi veliki su hit i kod nas, a zbog njih mladi sve više u govor ubacuju srpske izraze

I hrvatske su YouTuberice u potrazi za 'savršenim' izgledom pale pod utjecaj estetskih operacija

pjesma lea stanković youtube tik tak glazba