Slika nije pronađena

Danas više ne možemo ni zamisliti da Rihanna ne pjeva 'Umbrellu', jer ovo je postala njena najpoznatija i najlegendarnija pjesma. Istina je da je prvo bila ponuđena jednoj drugoj pjevačici, ali ju je ona odbila. Da nije, stvari bi bile skroz drugačije.

Rihanna je pjesmu 'Umbrella' izdala još davne 2007. godine i to je pjesma nakon koje joj je popularnost eskalirala. Iako je već hitom 'Pon de Replay' već krenula osvajati glazbenu scenu, ovo je ona stvar po kojoj ju svi prepoznaju i koja je postala legendarna. Međutim, ono što gotovo nitko ne zna je da je situacija skoro bila u potpunosti drugačija. Pjesmu je zamalo snimila jedna druga velika diva – Mary J. Blige. Njoj je pjesma bila prvo poslana, ali ju je ona odbila. U jednom gostovanju Mary J. Blige je ispričala zašto je to napravila. Pjesma joj je bila ponuđena taman u vrijeme kada se održavala velika dodjela glazbenih nagrada Grammy. Tada je bila nominirana za čak 8 Grammyja i bila je izvan sebe od sreće. Upravo joj je tada bila ponuđena 'Umbrella' da ju snimi, ali s obzirom da je bila toliko zauzeta zbog ovih drugih stvari, odbila ju je, jer na prvu joj nije ni zvučala kao neka pjesma u njenom stilu.

Ono što je još zanimljivije u vezi pjesme 'Umbrella' je da su tekstopisci The-Dream i Christopher Tricky Stewart pjesmu prvotno napisali za Britney Spears, ali to se jednostavno nije uspjelo realizirati. Nakon što je otpala Britney, pjesma je poslana Mary, a Rihanna je bila tek treća sreća. Na kraju je sve završilo super, barem za Rihannu.

Foto: YouTube/ Shutterstock.com - Andrea Raffin

M.T.

Pogledajte još:

Selena Gomez otkrila s kojim izvođačem objavljuje novu pjesmu – neočekivana suradnja, a fanovi su izvan sebe!

Internet ismijava i jako se dobro zeza s pojavljivanjem Kylie Jenner u novom spotu od Cardi B

YouTube video s najviše pogleda u prva 24 sata: Teen senzacija pretekla sve i oborila ovaj veliki rekord

pjesma umbrella rihanna hit Mary J Blige glazba

Još vijesti