Slika nije pronađena

The best of albumom 'Nostalgično Fantastično' Menart je odlučio diskografski proslaviti jednu cijelu dekadu grupe TBF i jednim albumom zatvoriti priču koja je počela 2000. godine sa albumom 'Uskladimo Toplomjere', nastavila se genijalnim albumima 'Maxon Universal' i 'Maxon Universal Light' te zaokružila završnim dijelom svojevrsne trilogije, ništa slabijim i također nagrađivanim albumom 'Galerija Tutnplok'.

Na albumu 'Nostalgično Fantastično' nalaze se najpoznatiji hitovi s prethodno navedenih albuma, ali i neke pjesme koje do sada nisu puštane u širu distribuciju. Uz njihove prve velike uspješnice poput 'Ye'n dva', 'Malo san maka', na albumu se nalaze i kasniji veliki hitovi 'Data', 'Guzice i sise', 'Alles gut' te 'Život je lijep' i 'Lud za njom'. Tu su i neizostavne svevremene 'Nostalgična', 'Smak svita' i 'Fantastična', pjesme koje su TBF lansirale na vrhove top ljestvica, gdje se i danas nalaze. Na album su uvrštene i manje poznate 'Pljačka' i 'Super gut', koje u konačnici odlično zaokružuju ovaj hitoidni složenac s potpisom TBF-a.

Album kroz sedamnaest pruža presjek njihova rada u proteklih desetak godina i nudi brojne odgovore na pitanja o fenomenu TBF-a i načinu na koji su široj publici približili tzv. 'splićanistiku' te postali svojevrsni antipodi estradno-političkog bofla koji već duže vrijeme vlada Hrvatskom.

tbf Nostalgično fantastično album

Još vijesti