Slika nije pronađena

Na Dori je ove godine pobijedila Mia Dimšić s pjesmom 'Gulity Pleasure', koja se čak i prije Dore izdvojila kao jedan od favorita. Pa ipak, kao i svaki put, ima onih koji nisu zadovoljni i koji su uvjereni da s ovom pjesmom nemamo šanse za finale na Eurosongu.

Dora je ove godine bila izuzetno slaba, većina je pjesma bila dosadna i zaboravljiva, ali nekoliko se nastupa ipak uspjelo izdvojiti. Najviše se ljudi složilo da je Mia Dimšić najbolja, i svatko tko voli Taylor Swift, sigurno je bio fan i ove pjesme, jer zvuči vrlo slično njenom hitu 'Willow'. Bio plagijat kako mnogi govore ili ne, glazbena će struka odlučiti, a na nama je da samo uživamo u pjesmi, jer u stvarnosti, uopće nije loša.

Imamo li s njom najviše šanse na Eurosongu ili bi imali više šanse s nekom drugom? Teško je procijeniti. Međutim, stranci, ljubitelji Eurosonga, koji ga religiozno gledaju svake godine, tvrde da smo pogriješili s odabirom i da smo imali jednu bolju opciju koja bi nas odvela dalje. Kako piše Index, čitatelji Wiwibloggsa, jednog od najpopularnijih eurovizijskih portala, imali su anketu u kojoj su izdvojili svoje favorite s naše Dore. Po njima, najbolje smo šanse imali s Markom Bošnjakom i pjesmom 'Moli za nas', za koju je glasalo 29.3%.

U njihovom top 3 su tako:

1.Marko Bošnjak – Moli za nas (29.3%)

2.Mia Negovetić – Forgive Me (Oprosti) (18.71%)

3.Mia Dimšić – Guilty Pleasure (10.79%)

Pogledajte još:

Tko je i s kojom pjesmom pobijedio na Dori one godine kada si se ti rodila?

Dora se održava u subotu, a tri su se pjesme već sada izdvojile i postale favoriti - poslušaj koje

Najslušanije pjesme trenutno u Hrvatskoj: Top 15 onih koje su na samom vrhu po popularnosti

eurosong, eurosong 2023 Mia Dimšić Marko Bošnjak dora 2022

Još vijesti