Galerija Mia Dimšić Mia Dimšić - 6 Mia Dimšić - 3 +4 Mia Dimšić - 1

Eurosong se sve više približava i u tijeku su zadnje finalne pripreme. To uključuje i outfit u kojem će Mia nastupiti. Kreirali su ga poznati hrvatski dizajneri, a evo kako će on izgledati.

Prošle je godine naša natjecateljica na Eurosongu, Albina, dobila titulu kao jedna od najgore odjevenih. Dok je na Dori izgledala odlično i imala top outfit, za Eurosong su ju odjenuli u totalno flop odjevnu kombinaciju. Hoće li se isto dogoditi i s ovogodišnjom natjecateljicom? Mia Dimšić je spremna za Eurosong – zadnja stvar koja je objavljena je njen outfit u kojem će nastupiti.

mia dimšić na dori Koga stranci misle da smo trebali poslati na Eurosong? S drugom pjesmom bi po njima imali veće šanse

Kreirao ga je poznati hrvatski dizajnerski dvojac Elfs, piše Tportal. Totalno su otišli u drugom smjeru naspram outfita koji je Mia imala na Dori. Da se prisjetimo, na Dori je nastupila u crnom od glave do pete, outfitu koji baš djeluje kao ona.

 

 

I izgledala je apsolutno savršeno. Za Eurosong će nositi nešto potpuno drugačije, u svakom smislu te riječi. Nosit će haljinu/suknju i to ružičastu, jarko ružičastu.

 

 

 

 

Haljina joj super stoji, daleko od toga, ali je li to outfit koji će se uklopiti u pjesmu i cijeli nastup? Tek trebamo vidjeti! Koja je od ovih kombinacija tebi bolja?

Koji ti je outfit bolji?

Održana je prva proba za polufinalnu večer u kojoj će nastupiti Mia, a na njen nastup uslijedile su pozitivne ocjene i pozitivni komentari.

mia dimšić Mia Dimšić vs. hejteri: Odgovorila svima kojima smeta jedan detalj u njenom izgledu

Mia Dimšić eurosong, eurosong 2023 outfit što će nositi moda haljina za eurosong