Baby Lasagna u POP kvizu - 3

Kakav je bio Baby Lasagna u teen danima, kakvu je glupost napravio s frendovima i kako se zamalo zvao umjesto Baby Lasagne? Ovo su samo neke od zanimljivosti koje nam je otkrio u ekskluzivnom intervjuu.

Baby Lasagna je prije nekoliko mjeseci, prije svog nastupa na Dori, bio i kod nas u POP kvizu. Osvojio je tada i naše simpatije, a i otkrio nam je razne zanimljivosti o sebi koje fanovi prije još nisu čuli. U tih par mjeseci život mu se drastično promijenio, a tada još prilično nepoznato ime je danas itekako poznato u cijeloj Europi, a i šire.

Predstavnica Luksemburga Tali - 1 Ova država nije bila na Eurosongu 30 godina, a sada su došli – i oduševili! Evo zašto su konkurencija Baby Lasagni

Iako tada još uvijek nije ni pobijedio na Dori, svi smo nekako znali da je to neizbježno pa smo ga odmah i pitali što misli, zašto bi baš on mogao pobijediti i na Eurosongu. Danas se taj scenarij čini kao da bi mogao biti itekako realan! Odgovor na ovo njegovo pitanje te čeka u ekskluzivnom intervjuu.

Osim što smo s njim pričali o pobjedi na Dori i Eurosongu, saznali smo i razne druge pikanterije iz njegovog života koje sigurno još nisi čula! Koje je ime još bilo kandidat uz Baby Lasagnu? Koja je poznata pjevačica dolazila na njegove nastupe? Što bi bio da nije pjevač? Sve to i puno više čeka te u videu!

Baby Lasagna Komentar jednog novinara o Baby Lasagni izazvao bijes fanova – svi su stali u obranu svog miljenika

Baby Lasagna KVIZ: Provjeri svoje znanje o Baby Lasagni! Tko može sakupiti 10/10 točnih?

Tko je i s kojom pjesmom predstavljao Hrvatsku na Eurosongu one godine kad ste se rodili? Pobjednici s Dore 1994. – Tony Cetinski: Nek' ti bude ljubav sva 1995. – Magazin: Nostalgija +14 1996. – Maja Blagdan: Sveta ljubav

baby lasagna Eurosong 2024 eurosong pop kviz intervju prije dore pobijediti na eurosongu zanimljivosti o baby lasagni

Još vijesti