Slika nije pronađena
Ako želiš sudjelovati u snimanju spota za pjesmu 'Swish Swish' Katy Perry i Nicki Minaj, sada je tvoj trenutak! Katy je na YouTubu objavila poziv svima zainteresiranima da sudjeluju u 'Dance On' izazovu.

Da biste se prijavili na #SwishSwishChallenge morate imati više od 13 godina i živjeti u Sjedinjenim Američkim Državama (dobro, to bi mogao biti problem, priznajemo).



Morate se snimiti kako plešete na njezin hit s albuma 'Witness' i biti originalni, zabavni ili čudni – Katy će odabrati najboljeg ili najbolju i ta će osoba s njom i s Nicki snimati spot krajem ovog mjeseca.
Svoj uradak morate objaviti na YouTubu, Instagramu ili Musical.ly uz oznake "#SwishSwishChallenge", @DanceOn i @KatyPerry handles. Prijave traju do 12. srpnja u 23:59.

Ako se ipak ne možete prijaviti, kao ni mi, možemo zajedno iščekivati trenutak objave novog spota i držati palčeve svim hrabrim, odličnim plesačima s američkom adresom. Sigurno će biti odličan i duhovit – sjetite se samo backpack klinca koji je zaplesao na pozornici Saturday Night Live-a i zaplijenio pažnju javnosti. 

via GIPHY


Foto: YouTube/Giphy

M.Z.

Pročitajte još:

Ultimativni ljetni izazov - tko je dovoljno spretan da uspije ovo?

Cilj novog Twitter izazova je naglasiti ljepotu crnačke kose

Jeste li čuli za njih? Ovo su najpopularniji YouTube izazovi do sada

izazov swish swish katy perry witness Nicki Minaj youtube

Još vijesti