Slika nije pronađena

Iako svi volimo provoditi vrijeme u svojoj sobi, bi li izdržali ovoliko dugo? Uz naravno nekoliko pauzi za otići do kupaonice. Karla Lucija se okušala u ovom izazovu, a što je sve radila sve te sate u sobi i je li na kraju i uspjela?

Provođenje previše vremena u sobi je jedan od problema s kojim se sigurno puno ljudi može poistovjetiti, ali to uvijek radimo zato što želimo. Kada bi baš morali ostati u sobi jedan cijeli dan, bi li u tome uspjeli? Možeš uvijek isprobati! Najbitnije je pronaći si što više zanimacija koje možeš raditi kako bi ti to vrijeme proteklo što brže, a naravno nije loše imati i mamu, tatu, sestru ili baku pri ruci koji će ti donijeti hranu kada zatreba. Htjela je ovaj izazov isprobati i Youtuberica Karla Lucija. Snimala je svoj dan, 24 sata koja je odlučila provesti radeći sve i svašta u svojoj sobi i vidjeti hoće li moći izdržati. Kako joj je išlo i je li uspjela, pogledaj u novom videu na Hej! kanalu.

Nakon što se zabaviš gledanjem novog videa Karle Lucije, nemoj se zabraviti i pretplatiti na Hej! kanal i stisnuti zvonce da ti dođe obavijest svaki put kada objave novi video. Bilo bi šteta propustiti nove izazove i sve ostale kul sadržaje koje spremaju.

Foto: YouTube

M.T.

Pogledajte još:

[VIDEO] Prank: namjestio je mami da mu pronađe cigarete u sobi! Nije očekivao ovakvu reakciju...

Iskustvo cure kojoj faks nije sjeo! 'Kako sam i zašto odustala s faksa' – i je li to bila dobra odluka

VIDEO: Krenuli su tražiti blago detektorom metala – a što su stvarno našli? Blago ili nešto drugo?

izazov Hej video youtube YouTube kanal hej! youtube karla lucija