Slika nije pronađena

Bi li se usudili prepustiti izbor svojih obroka cijeli dan potpunim strancima? Mogu se dogoditi dvije stvari: ispast će super i čekaju te ugodna iznenađenja ili potpuna katastrofa jer osoba ispred tebe cijeli dan naručuje nešto što ne voliš.
 
Hoće li Dorotea sa Hej! kanala ostati gladna ili će imati sreće i najesti se baš po svom guštu? Odlučila se uputiti na avanturu prepuštanja potpunim strancima da joj biraju obroke cijeli dan. Krenula je ujutro kada je posjetila kafić kako bi si popila kavu – pitanje je samo, hoće li dobiti kavu? Je li to narudžba koju je odabrala i osoba koja je došla prije nje? Za ručak se uputila u McDonald's, kao najpopularnije odredište na kojem ljudi izvode ovakve izazove. I za kraj dana, za večeru, nazvala je dostavu – i opet, tražila istu stvar koju je uzela i osoba ispred nje.

Pogledaj u videu kako je to sve prošlo.

Kada pogledaš video, nemoj odmah pobjeći! Nemoj se zaboraviti i pretplatiti na Hej! kanal i stisnuti zvonce kako bi ti stizale obavijesti svaki put kada dođe novi video. Sprema se još puno zanimljivih tema koje ne želiš propustiti.

Provjeri još...

PREDOBRO! Kako osmisliti super rođendanski party: Pokupi savjete i trikove s proslave Kristijana s Hej! kanala

Može li Karla Lucija izdržati izazov i ostati budna cijelu noć? Pogledaj u novom videu na Hej! kanalu

Novi video na Hej! kanalu: Youtuberica pokazala svoje omiljene odjevne kombinacije za ljeto – inspiriraj se i ti!

Foto: YouTube
M.T.

izazov Hej youtube

Još vijesti