Slika nije pronađena

Iz showa Hrvatska traži zvijezdu je ispala 19-godišnja Bizovčanka Adrijana Baković. Među prvih sedam ostali su još Duje Stanišić, Jurica Gorša, Juraj Jurlina, Kim Verson, Maja Malić, Vilibald Kovač i Petar Brkljačić.

U sljedećem showu idućeg petka svaki od kandidata pjevat će po dvije pjesme.

Na večerašnjem repertoaru HTZ-a bile su ljubavne pjesme, a svaki od sudionika otkrio je ponešto o svojim ljubavnim iskustvima. Kim Verson (16) otpjevala je pjesmu Znaj, volim te Izabele Martinović i priznala da se još nije poljubila jer čeka pravog dečka za to.

Kauboj Jurica Gorša, potpuno je promijenio imidž, više nije kauboj, a otpjevao je staru baladu Divljih Jagoda Jedina moja. Otkrio je da se prvi put zaljubio u srednjoj školi, a nakon prekida veze dugo je patio.

Juraj Jurlina, koji je pjevao nakon kauboja, rekao je da se zaljubljuje u djevojke koje su drugačije od drugih, sasvim svoje. Pjevao je Libara od Gibonnija. Žiri je pohvalio njegovu scenografiju.

Adrijana Baković, koja se prvi put zaljubila još u vrtiću, otpjevala je Vanninu pjesmu Ja ti priznajem.

Vilibald Kovač rekao je da pjesma koju je večeras otpjevao, 24 sata od grupe Aerodrom, njemu puno znači te je otkrio kako je siguran da je njegova cura Nina ona prava.

Tony Cetinski mu je rekao da je večeras bio najbolji.

Petar Brkljačić otpjevao je pjesmu More od Tedija Spalata.

Maja Malić rekla je da postane glupa ako se zaljubi. Sebe smatra djevojkom iz susjedstva. Otpjevala je pjesmu Trebam te od Nine Badrić. Od Anđe Marić dobila je pohvalu da ima predivnu boju glasa koji odlično kontrolira.

Duje Stanišić otkrio je da je cura koja mu je najviše značila u životu iz Austrije te da je s njom imao prvi seksualni odnos. Na kraju je rekao da je morao prekinuti s njom jer ju je prevario 16 puta. Pjevao je pjesmu Prozor prema zalazu Đanija Maršana.

- Ja bih te rado kritizirao, ali ne mogu. Ti imaš ono nešto - rekao mu je Fox.

Večeras su nastupili i prošlogodišnji finalisti, Zoran Mišić i Carla Belovari.

Tekst i foto: Jutarnji.hr

Postani fan svog favorita na društvenoj mreži Teen.HR:

Duje Stanišić

Helena
Hunčaga

Juraj Jurlina

Jurica Gorša

Kim Verson

Maja Malić

Petar Brkljačić

Vilibald Kovač

htz Hrvatska traži zvijezdu rtl televizija