Slika nije pronađena

10 kandidata sinoć je u live emisiji showa Hrvatska traži zvijezdu pred žirijom i publikom pokazalo svoje pjevačko umijeće, a zadatak je bio pjevanje najnovijih hitova.

Prvi je nastupio Juraj Jurlina koji je otpjevao pjesmu australskog rock benda Jet  Are You Gonna Be My Girl. Mislim da ti možeš bolje“ – poručila je Anđa te mu zamjerila da je nastup odradio 'mehanički'.

Dino Antonić otpjevao je pjesmu Haven't Met You Yet“ Michaela Bublea, a njegovom izvedbom posebno je bio zadovoljan Tony.

Adrijana Baković otpjevala je pjesmu I Want to Know What Love Is“ grupe Forefinger. Svi iz žirija bili su zadovoljni izvedbom pjesme te činjenicom da nije imitirala nikoga, već je pjesmu izvela na svoj način.

Duje Stanišić otpjevao je hit Robbieja Williamsa Bodies. Svi su se složili da je pogriješio u izboru pjesme, ali da je unatoč tome imao dobar nastup. Falšao si, ali si izveo to sjajno“ - rekla je Anđa.

Jurica Gorša odabrao je country pjesmu Haywire Josha Turnera i zaradio veliki pljesak publike.

Maja Malić otpjevala je pjesmu Give it to Me Right i ponovno oduševila žiri i gledatelje. Stvarno imaš baršunast glas“ - primijetio je Fox.

Helena Hunčaga izvela je Rihanninu pjesmu Russian Roulette“. Anđa je bila očarana izvedbom pjesme, a Fox je pohvalio i izgled 16-godišnje Helene.

Vilibald Kovač otpjevao je pjesmu Sex On Fire“ rock benda Kings Of Leon i nije pretjerano oduševio žiri. Zamjerili su mu da nije dao pravog sebe u pjesmu koju je izveo. Malo si mi fejk, još od Varaždina“ – izjavio je Tony.

Petar Brkljačić otpjevao je pjesmu Crawl“ Chrisa Browna. Žiri je bio zadovoljan ukupnom izvedbom, ali priznali su da su od njega očekivali ipak nešto novo. Mi od tebe očekujemo sada već nešto neočekivano“ – zaključak je žirija.

Kim Verson otpjevala je pjesmu Leone Lewis Happy i ponovno oduševila žiri i publiku. Na kraju je, kao i Petar, dobila sugestiju da se odmakne od izvođenja pjesama Celine Dion, Mariah Carey i drugih pjevačkih diva na kojima je već pokazala da savršeno pjeva. Voljela bih vidjeti Kim Verson u nekom drugom žanru“ – poručila je Anđa.

Gledatelji su sinoć svojim glasovima odlučili da show napušta Dino Antonić. U showu je sada ostalo devet kandidata koji će se idući petak u novoj live emisiji boriti za naklonost publike.

Postani fan svog favorita na društvenoj mreži Teen.HR:

Adrijana Baković
Duje Stanišić

Helena Hunčaga

Juraj Jurlina

Jurica Gorša

Kim Verson

Maja Malić

Petar Brkljačić

Vilibald Kovač

>> Više o showu u temi Hrvatska traži zvijezdu

Tekst/foto: RTL

htz Hrvatska traži zvijezdu rtl televizija duje stanišić jurica gorša Kim Verson vilibald kovač petar brkljačić dino antonić adrijana baković juraj jurlina helena hunčaga maja malić

Još vijesti