Slika nije pronađena

Odlukom gledatelja show Hrvatska traži zvijezdu sinoć je napustila 16-godišnja Helena Hunčaga.

U Top 8 prošli su Adrijana Baković, Duje Stanišić, Petar Brkljačić, Kim Verson, Juraj Jurlina, Jurica Gorša, Vilibald Kovač i Maja Malić.

>> Više o showu u temi Hrvatska traži zvijezdu

U trećoj live emisiji prva je nastupila Maja Malić s pjesmom Rock me baby. Žiri nije bio pretjerano oduševljen Majinim nastupom, ali to očito nije previše utjecalo na gledatelje i njezine obožavatelje. Znamo da si puno jača od ove pjesme - komentirao je Tony.

Vilibald Kovač otpjevao je Fridu Psihomodo Popa. Unatoč virozi i zdravstvenim problemima, Vilibald je sinoć imao vrlo dobar nastup pred publikom. Hvala ti što više nisi fejker. To je Vilibald - komentirao je Tony, a Anđa mu je poručila da je baš super i da bi ga imala kod sebe doma.

Adrijana Baković otpjevala je pjesmu Zar je voljeti grijeh Zorice Kondže. Zorica Kondža sigurno sad gleda i ja joj šaljem veliku pusu i sretan sam što mogu pred nju doći mirne savjesti jer si ovo jako lijepo izvela, pohvalio je Tony izvedbu pjesme, kao i Anđa, koja je priznala da prvi put čuje ovu pjesmu.

Jurica Gorša sinoć je otpjevao pjesmu Treba imat dušu Atomskog skloništa. Iznenadio je sve svojim novim imidžom - odbacio je šešir i obrijao brkove, a svojim nastupom oduševio je žiri i publiku. Vidiš da možeš i bez šešira i countryja. Ja se klanjam, uspio si izvesti nešto što nije country. I za pjesmu treba imat dušu, a ti je imaš - poručio je Tony.

Duje Stanišić otpjevao je pjesmu Ćale moj Vice Vukova. Anđa mu je poručila da je svojim nastupom izmamio suze kod nje te da je zaista ponosna na njega. Što se tiče pjesme, mene si impresionirao - poručio je Fox.

Helena Hunčaga odlučila se za pjesmu Ja sam lažljiva grupe Denis & Denis. „Najbolji scenski nastup večeras“ rekla je Anđa. Uz sve pohvale za njen izgled i scenski nastup, Helena ipak nije osvojila glasove publike i morala je napustiti show.

Juraj Jurlina izveo je pjesmu Budi moja voda grupe Laufer. „Ne pjevaš mehanički, nego razmišljaš o onome o čemu pjevaš, drago mi je što si ostao u showu“ rekao je Tony. Anđa je bila ponosna što je Juraj opravdao njenu izjavu da ima star power. „Tako se to radi, idemo dalje“ poručila mu je Anđa.

Kim Verson nastupila je sa pjesmom Singin' rock and roll grupe Stijena. Žiri joj je poručio da se od najboljih uvijek očekuje još više, a Tony joj je rekao da će, ako napravi nešto što nitko od njih ne očekuje, biti pobjednica sezone.

Zadnji je nastupio Petar Brkljačić koji je otpjevao pjesmu obradu pjesme Nedostaješ mi ti Olivera Dragojevića. Anđa je bila oduševljena njegovom izvedbom te mu je poručila da u njenoj kući ima mjesta i za njega, a Tony ga je pitao je li straight.

Postani fan svog favorita na društvenoj mreži Teen.HR:

Adrijana Baković
Duje Stanišić

Helena Hunčaga

Juraj Jurlina

Jurica Gorša

Kim Verson

Maja Malić

Petar Brkljačić

Vilibald Kovač

Foto: RTL

htz dino antonić helena hunčaga Hrvatska traži zvijezdu rtl televizija duje stanišić jurica gorša Kim Verson vilibald kovač petar brkljačić adrijana baković juraj jurlina maja malić

Još vijesti