Slika nije pronađena

Iz glazbenog showa Hrvatska traži zvijezdu sinoć je ispao 'kauboj' Jurica Gorša osvojivši najmanje glasova gledatelja.

Svoj put prema finalu nastavljaju Kim Verson, Juraj Jurlina, Vilibald Kovač i Duje Stanišić, a tema sljedeće live emisije su 80-te.

Sinoćnja emisija započela je zajedničkom izvedbom pjesme I Gotta Feeling grupe Black Eyed Peas. U sedmoj live emisiji kandidati su pjevali dvije pjesme, jednu na hrvatskom, drugu na engleskom jeziku, a tema je bio rock novog doba.

Vilibald Kovač prvi je nastupio s pjesmom Dance with somebody Mando Diaa. Vilibalde, ti se pretvaraš u pravu rock zvijezdu - pohvalila je Anđa njegov nastup. Za drugu izvedbu odabrao je Hladno pivo i pjesmu Samo za taj osjećaj.

Juraj Jurlina za prvu pjesmu odabrao je hit  Viva la Vida grupe Coldplay, a za drugu Svjetla i sirene grupe Vatra. Članovi žirija posebno su nahvalili izvedbu druge pjesme. Joj, ti si meni zakon - oduševljen je bio Tony.

Jurica Gorša prvo je otpjevao All summer long Kida Rocka. Na kraju pjesme skinuo je košulju i bacio ju u publiku. Kasnije se pokazalo da ovim potezom nije skupio previše bodova kod žirija, a što je još važnije - niti kod gledatelja. Svukao si se ko' seljačina. Što se mene tiče, nisi dobio puno bodova - iskren je bio Fox. Za drugu pjesmu Jurica je odabrao Put ka sreći Gorana Bareta i Plaćenika.

Duje Stanišić kao prvu pjesmu je otpjevao Ruby Kaiser Chiefsa, a drugu Svijet za nas od Laufera. Ovo si super odradio, iznenadio si me, poručila je Anđa.

Kim Verson sinoć je otpjevala pjesmu Because of You engleskog benda Skunk Anansie. Bila si fantastična, bila si moćna, svaka čast - pohvalila je Anđa izvedbu pjesme. Druga pjesma koju je Kim otpjevala bila je Na kraju dana Kulture.

Foto: Boris Kovačev/CROPIX

htz jurica gorša Hrvatska traži zvijezdu Kim Verson juraj jurlina vilibald kovač duje stanišić

Još vijesti