Slika nije pronađena

Prikazivanjem audicije iz Splita večeras je na RTL televiziji započela druga sezona showa Hrvatska traži zvijezdu.

Za novu sezonu popularnog showa prijavilo se više od 5000 kandidata iz svih dijelova Hrvatske, a samo će najuspješniji od njih imati priliku nastaviti natjecanje.

A svoju je priliku da zablistaju pred mikrofonom potražilo više od 500 Splićana. Atmosfera ondje bila je posebna budući da su kandidati pjevali u Dioklecijanovim podrumima. No veleban prostor nije na sve djelovao pozitivno, pa je tako kandidat iz Tribunja, na kraju svoje izvedbe, toliko razljutio Tonyja da ga je predsjednik žirija istjerao van! Tako je za mladog Tribunjana audicija završila neslavno.

Nekolicina braće i sestara odlučila je zajedno stati pred žiri, no samo je jedna osoba od svakog para prošla, dok je druga otišla kući plačući. Po prvi puta žiri je dalje pustio i jednog hip-hopera koji ih je iznenadio svojim tekstovima, pjevajući o sadašnjoj situaciji u zemlji. Također, pojavili su se i neki koji su žiri pokušali zadiviti i lani, no čini se da se povijest ponovila, pa su tako oni koji su lani prošli prvi krug prošli i sada, dok oni koji tada nisu zadovoljili kriterije Tonyja, Jelene i Foxa nisu imali sreće ni ovaj put.

'Šarmeri bez pokrića više ne prolaze. Kod nas će proći samouvjerenost i onaj tko ima sluha, nema više gledanja kroz prste! Podignuli smo letvicu i time se ponosimo i moram reći da nećemo biti bezobrazni ali ćemo biti strogi. Mogu svim kandidatima poručiti da se odmah naviknu na bend uživo!' – rekao je predsjednik žirija Tony Cetinski o novoj sezoni 'Hrvatska traži zvijezdu'.

Tekst/foto: RTL.hr

htz htz split Hrvatska traži zvijezdu rtl televizija reality

Još vijesti