Slika nije pronađena

Tijekom svoje karijere pjevači dožive svašta;  najbizarnije situacije ponekad se dogode na pozornici, a nerijetko im pred noge dolete vrlo neobične stvari.

Od grudnjaka, preko gaćica pa sve do tampona – sve su to predmeti kojima su ih zatrpali zaluđeni obožavatelji. Ne znamo bacaju li na pozornicu svoje stvari jer ih ponese atmosfera ili zbilja žele da omiljeni pjevač dobije njihov `poseban darak`.

Evo  koje su bizarne stvari  fanovi bacili na pozornicu:

Lady Gaga je dobila grudnjak za vrijeme koncerta

Za vrijeme jednog koncerta pjevačica je napravila pauzu od sviranja klavira i pjevanja kako bi dobro promotrila publiku. Jednoj je obožavateljici rekla: `Uzet ću tvoj grudnjak, samo ga baci!` i ona ju je poslušala. Obožavateljica je napisala nešto na grudnjak i Gaga je to naglas pročitala. Na kraju je pisalo `jednaka prava homoseksualcima` na što je pjevačica rekla: `Inače ne nosim grudnjak, ali ovaj ću nositi.`Obožavateljica je bacila tampon na One Direction

Normalno je da fanovi bacaju plišane medvjediće za vrijeme koncerta, osobito ako je neki boy bend na pozornici. No, tampon nitko nije očekivao. Obožavateljica je vjerojatno došla praznih ruku i odlučila nekako privući pozornost. Nažalost, Harry je dobio tampon u lice, ali to nije omelo bend u daljnjem nastupu.
Leteći novčići na koncertu Kanyea Westa

Na koncertu u Dublinu Kanye West dobio je novčiće na pozornici. Netko od obožavatelja odlučio je baciti kovanice na repera koji je nakon toga počeo govoriti o tome kako ne voli kada netko baca na pozornicu nešto teško.Adam Lambert i igračka za seks na pozornici

Puno je načina kako obožavatelji žele flertati s omiljenim pjevačem, ali bacanje igračke za seks na pozornicu je ipak malo previše. Adama je igračka pogodila u nogu, a nakon toga on ju je šutirao natrag u publiku.


Obožavateljica je bacila svijetleći štapić na Demi Lovato

Tijekom koncerta u Brazilu Demi je uživljeno svirala gitaru, a obožavateljica je htjela privući njenu pozornost tako što je bacila svijetleći štapić na pozornicu. Nakon toga Demi je samo prstom upozorila kako nije u redu bacati stvari na pozornicu.


Fanovi je bacili čips na Rihannu

Karte za koncert uglavnom su skupe, a kada izvođač kasni na koncert fanovi postanu uzrujani. Riri je zakasnila na koncert, a fanovi su joj pokazali svoju ljutnju tako što su bacali čips na pozornicu.


Fan Miley Cyrus bacio je tange na pozornicu

Većina pjevača dobije grudnjake za vrijeme koncerta, a Miley je dobila tange. Osim što je pjevačica zgrabila tange ona ih je stavila u usta. Slobodno možemo reći: odvratno.


Joe Jonas je dobio kondomom za vrijeme koncerta

Kako fanovi pokazuju pjevaču da ga žele? Čini se da je odgovor: tako što bace kondom na njega. To se dogodilo Joe Jonasu za vrijeme koncerta dok je nastupao sa svojom braćom. Dečki su se počeli smijati, ali su nastavili s nastupom.
Izvor: gurl.com / youtube

I.P.

Pročitajte još:

Kada fanovi prijeđu granicu: Pjevači koje su obožavatelji napali na pozornici

Dirajte sve, samo njih ne! Što nijedan obožavatelj grupe One Direction trenutno ne želi čuti

Toliko ih obožavaju: slatke tetovaže zaluđenih fanova

fanovi obožavatelji bizarne stvari

Još vijesti