Slika nije pronađena

Postoje brojne stvari koje celebovi moraju raditi zbog svoje javne karijere poput davanja intervjua, fotkanja, turneja, a osim toga moraju imati dobar odnos sa svojim obožavateljima.

No, ti isti obožavatelji se ponekad znaju ponašati totalno nerazumno, osobito kada je riječ o nekom mega popularnom pjevaču. Oni kampiraju ispred njihovih kuća, uhode ih i šalju prijeteće poruke, a slavne face se moraju naviknuti na takav život.

Ipak, nekim zvijezdama je dozlogrdilo pojedino ponašanje fanova, a iako znaju da moraju njegovati odnos s njima, pregrizle su jezik i rekle ono što ih ide. Premda su celebovi uglavnom otvoreni za fotkanje i upoznavanje, neki od njih su poludjeli, a ove zvijezde su očitale lekciju fanovima:

Hayley Williams

Pjevačica grupe Paramore nije mogla istrpjeti neprimjereno ponašanje obožavatelja. Tijekom jednog nastupa ona je pozvala par obožavatelja da joj se pridruže na pozornici, a jedan od njih ju je poljubio u obraz. Hayley je odmah odšetala na drugi kraj pozornice kako bi mu pokazala kako nije u redu to što je učinio. Nakon toga se okrenula prema publici i podsjetila sve dečke zašto nije u redu poljubiti djevojku osim ako ona pristane na to.


Harry Styles

Kada je jedna obožavateljica krenula s koncerta prije nego je završio, Britanac je pogledao na sat i zabacio kosu kako bi znala da ju je primijetio te da to ne odobrava. Isto tako to nije prvi put da je Harry dao mišljenje o postupcima obožavatelja tijekom koncerta jer jednom je obožavateljici koja je tipkala po mobitelu rekao: `Želiš li sudjelovati u ovom koncertu ili...?`


Niall Horan & Louis Tomlinson

Dečki iz grupe One Direction izgleda jako vole poručivati fanovima svakakve stvari tijekom koncerta i zahtijevati od njih neke stvari također. Kada su Niall i Louis zamijetili nečiju mamu kako ide ranije s koncerta prokomentirali su: `Ova gospođa sigurno žuri prema izlazu jer ne želi zapeti u prometu. Molim vas, poslušajte i posljednju pjesmu` i gospođa je ostala do kraja.


Kanye West

Jednom prilikom reper je zamolio sve u publici da ustanu, a jedan obožavatelj koji je invalid to nije učinio jer očito to ne može napraviti. Kanye je na to poludio, prozvao ga, ali je dobio veliko `Bu` od cijele arene upravo zbog toga što je dečko bio invalid. Reper je kasnije shvatio što se događa te nastavio s koncertom, ali šteta je već bila učinjena.Beyonce

Tijekom jednog nastupa obožavatelj je udario Beyonce po stražnjici na što se ona skroz smrzla te mu pokazala da ako to ponovi da će ga zaštitari izbaciti van. Prilikom jednog drugog koncerta, pjevačica se unijela obožavatelju u kameru mobitela i rekla: `Ja sam točno tu ispred tebe, upij ovaj trenutak srećo i spusti tu kameru`.


Rihanna

Kada je obožavatelj bacio vrećicu čipsa na pozornicu Riri mu je rekla: `Prestani s tim sranjem. Čips? Zaista, čips? To ti je toliko važno?`


Selena Gomez

Jedna obožavateljica bacila je Seleni na pozornicu papir na kojem piše `Molim te udaj se za Justina` koji je ona zgužvala. Možemo slobodno reći da Selena zna poslati snažnu i jasnu poruku i to u trenu. Osim toga, pjevačica je doživjela da joj je obožavateljica prilikom upoznavanja ukrala sunčane naočale te ih htjela zadržati dok ne dobije besplatnu kartu za koncert, a Selena se s njom sukobila i dobila ih nazad. Rekla joj je: `Ovo je vrlo nezrelo, prema svima trebaš biti ljubazna`.


Adele

Britanka je nedavno na koncertu zamijetila ženu koja je snimala mobitelom te joj se obratila i rekla da uživa u trenutku jer postoje ljudi koji si nisu mogli priuštiti kartu za njen nastup.


Justin Bieber

Obožavatelji su na jednom Justinovom nastupu počeli pljeskati u ritmu pjesme What Do You Mean, a on im je rekao da uopće ne plješću u pravom tonalitetu. No, on tu nije stao nego je zaustavio cijeli nastup kako bi oni `ispljeskali` kako treba. Posljednji put je na obožavatelje skroz poludio kada su bacali mobitele na pozornicu u nadi da će se pjevač njima ufotkati, a možemo slobodno reći da je imao i pravo jer je to suludo, ali i opasno.Izvor: diply

Foto: getty

I.P.

Pročitajte još:

Kada fanovi prijeđu granicu: pjevači koje su obožavatelji napali na pozornici

Fanovi ih ne zanimaju: zvijezde koje ne žele imati nikakve veze s obožavateljima

Isplati im se pisati: celebovi koji fanovima odgovaraju na komentare

fanovi očitali lekciju obožavatelji

Još vijesti