Slika nije pronađena

Postoje zvijezde poput Taylor Swift koji uvijek rado upoznaju svoje fanove i fotkaju se s njima, ali neki celebovi ne žele imati nikakve veze s obožavateljima.

Celebovi ne bi ni postojali da ne postoje ljudi koji ih prate u stopu i dive se njihovom liku i djelu. Obožavatelji su normalna pojava kada je netko slavna osoba, ali neke zvijezde su na to zaboravile.

Ove slavne face nisu bezobrazne prema fanovima, samo se ponašaju kao da oni ne postoje:

Christina Aguilera

Premda su joj zadnja dva albuma potonula brže od Titanica, Christina i dalje ne obraća pažnju na svoje obožavatelje. Na promociji jednog albuma tražila je da se vrata radnje zaključaju kako nitko ne bi mogao izaći niti ući, a pojavilo se tek nekoliko fanova. Ti fanovi su ju upitali mogu li se s njom fotkati i dobiti autogram na što se ona samo nasmijala.


Tobey Maguire

Tobey je poznat po tome da je vrlo teška osoba za raditi i da ljude često zna tretirati loše pa njegovo izbjegavanje fanova nikog ne čudi. Jedan magazin tvrdi da je Tobey toliki egoist koji se sklupčao sam u svoju mrežu da je u utrci za najgoreg kolegu ikad.


Sandra Bullock

Sandra djeluje kao glumica koja stoji čvrsto na zemlji, ali je i ona imala svojih loših trenutaka. 2012. magazin Star izvijestio je o tome kako je glumica odbila dati autogram ratnom veteranu koji je u invalidskim kolicima. Sandra je to kasnije zanijekala.


Kate Winslet

Kada je Kate snimala film Labor Day 2013. fanovi su ju čekali po kiši kako bi dobili autogram, a ona je samo prošla pokraj njih. Jedan obožavatelj je rekao kako je duboko razočaran i da je Kate bezobrazna jer nije dala do znanja da je svjesna toga da ju čekaju uopće. `Samo je nas sve s prijekorom pogledala i nije ništa rekla` otkrio je fan.


Kim Kardashian

Iako je Kim kraljica selfija, obožavatelji ne mogu očekivati da će se ona fotkati s njima. Iako Kim nije poznata po svom radu nego po snimci seksa i beskonačnom broju selfija, obožavatelji se i dalje žele s njom fotkati. Nakon udaje za Kanyea Westa Kim se fotkala tek s nekoliko fanova.


Kendall i Kylie Jenner

Kada su sestre trebale promovirati knjigu o sebi Rebels: City of Indra: The Story of Livia and Lex u ljeto 2014. , dale su jako mali broj autograma, jedva pričale o knjizi i odjednom nestale. Kylie navodno ne zamjećuje fanove više nego Kendall premda su jednom prilikom fanovi platili kako bi bili na njenom 18. rođendanu i to čak 200 tisuća dolara. Na tom rođendanu Kylie niti jednom nije bila s obožavateljima niti ih je upoznala.


Cameron Diaz

Glumica je poznata po tome što konstantno odbija fanove koji se usuđuju zamoliti ju za autogram ili fotku. No, možda će Cameron razmisliti o svom odnosu prema obožavateljima jer posljednja dva filma u kojima je glumila nisu prošli niti malo dobro kod javnosti, a ni kod kritike. Za vrijeme premijere filma Sex Tape u New Yorku Cameron je pobjegla kako ne bi morala pričati s fanovima, a pojavilo ih se otprilike pet.Izvor: looper.com

Foto: Gettyimages

I.P.

Pročitajte još:

Nije ih sram: zvijezde koje fanovima naplaćuju fotografiranje i upoznavanje

Najluđa obožavateljica: promijenila prezime u Bieber i spava s kartonskim Justinom

U vezi s fanovima- celebovi koji su dejtali s obožavateljima

fanovi zvijezde koje ne zamjećuju obožavatelje obožavatelji

Još vijesti