Slika nije pronađena

Nakon što je Nick Jonas nedavno otkrio da obožavateljima ponekad pošalje privatnu poruku na Instagramu, zapitali smo se koje druge slavne face čine istu stvar.

Premda nam se čini da celebovi nemaju previše slobodnog vremena, kada uzmemo u obzir koliko sadržaja objavljuju po društvenim mrežama, možda smo ipak u krivu.

Dok se voze s intervjua na intervju ili čekaju na filmskom setu oni pišu statuse, objavljuju fotke, a neki čak odgovaraju svojim obožavateljima na Instagramu.

Možda ćeš baš ti biti sretnica kojoj će omiljena zvijezda odgovoriti, a do tada provjeri koji od njih bi ti se mogao javiti:

Taylor Swift

Tay toliko provodi vremena na mrežama s fanovima da postoje i profili koji prate svaki njen digitalni pokret i to što komentira. Kada ima vremena, pjevačica rado daje savjete svojim fanovima ili se šali s njima ako im treba utjeha. Ako imate puno sreće možda će i komentirati kolače koje ste upravo ispekli i fotkali, ali negdje na njima se mora i ona pojaviti.


Selena Gomez

Sele se ne boji posramiti svog bivšeg na Instagramu pa je tako jedna njena obožavateljica stavila fotku novog Bieberovog albuma i album One Directiona. Ispod fotke je napisala pitanje koji od ta dva da kupi prijateljici budući da voli sve navedene glazbenike, a Selena joj je napisala da izabere album mladih Britanaca naziva Made in the AM.


Nicki Minaj

Čini se kako ljudi trebaju biti jako ljubazni prema Nicki jer će ih ona javno posramiti. Naime, neke djevojke su komentirale njenu kosu na Instagramu, a ona je složila kolaž njihovih fotki te to objavila i napisala da su ju pokušale posramiti. Nakon nekog vremena reperica je obrisala tu fotku jer su ju fanovi upozorili da to nije dobro ponašanje.


Jaden Smith

Osim što ruši razliku između spolova u modi, Jaden je vrlo aktivan na društvenim mrežama. Kada je imao 14 godina branio je jednu od obožavateljica u komentarima kada su ju drugi fanovi napali i rekli da je debela.


Ariana Grande

Premda se čini nježnom, Ariana zna biti jako oštra kada treba braniti samu sebe od loših komentara. Internet je preplavljen ružnim komentarima na račun pjevačičina izgleda jer izgleda dosta mladoliko za svoje godine. Jednom je jedan korisnik komentirao kako njegova 9-godišnja sestra ima veće grudi od Ariane, a ona je konstatirala da je proveo previše vremena gledajući mlađoj sestri u `poprsje`.


Chrissy Teigen

U slučaju da Chrissy nije bila dovoljno jasna, mi ćemo ponoviti- nije ju briga što drugi misle o njenom tijelu. Nasmijati fanove je ono do čega Chrissy drži te je zato podijelila ove komentare na račun njenog postporođajnog izgleda...s tim da tada nije ni rodila.
fanovi zvijezde koje odgovaraju obožavateljima obožavatelji

Još vijesti