Slika nije pronađena

Nakon zlobnih tračeva o varanju Liama Hemswortha, pomislili smo kako su Liam i Miley izgladili situaciju te da je u pitanju bila obična laž. No, odjednom je medije obišla vijest da je par ipak prekinuo.

Pjevačica Miley Cyrus i Liam Hemsworth su navodno otkazali svoje zaruke, prenosi Just Jared Jr. Nagađanja kako je par prekinuo su počela već početkom mjeseca, a sve je dodatno zakuhalo kada je Liam viđen na after partyju u društvu lijepe glumice January Jones. No, navodno da u pitanju nije Liamova nevjera jer je opovrgnuo sve tračeve, a Miley je objavila kako ju nije prevario. Problem je nastao u 20-godišnjoj pjevačici. Jedan izvor tvrdi kako je pjevačica postala nemoguća te da pati za izlascima.

'Između Miley i Liama je gotovo. Miley voli partijati i pri tome može biti poprilično divlja. To je postao problem za Liama.' – izjavio je neimenovani izvor za Page Six.

Drugi izvor je dodao kako je par prekinuo već mnogo ranije, a da je ovo bio drugi pokušaj pomirenja koji nije uspio. Što mislite koji je pravi razlog prekida?

I.Č.

miley cyrus Liam Hemsworth

Još vijesti