Slika nije pronađena

Prekid veze nikad nije laka stvar. Možda su vam društva povezana, možda si mu upoznala starce, možda ne želiš ostati sama, a možda ga još uvijek jako voliš. No, osjećaš se kao da veza više nema smisla i razmišljaš o prekidu.

Iako na sam spomen prekida počinješ plakati i osjećaš se slomljeno od pomisli da on više nije tvoj dečko, to ponekad može biti najbolja stvar koja će vam se dogoditi. Razmisli malo o tome prije nego nas osudiš.


Postoje dvije opcije – naravno nakon plakanja i depresiranja koje je normalno nakon prekida.

1. Shvatit ćeš da si sretnija bez njega, da je tvoj život bolji i da je to pravilna odluka. To je jedan scenarij.

2. Shvatit ćeš da ga voliš i da ne želiš živjeti bez njega
(ako i nakon mjesec dana ovako misliš, ne prije!) i da mu želiš dati novu priliku. Moguće je i da se on osjeća isto i ako ste oboje spremni raditi na vezi i promijeniti stvari koje su prije bile problem, onda imate šanse za uspjeh i onda je prekid bio dobra stvar.

Upravo se drugi scenarij dogodio Miley Cyrus i Liamu Hemsworthu koji su svoje zaruke prekinuli 2013. godine. Tada je Miley bila u nekom čudnom periodu, počela je puno piti i drogirati se i raditi scene gdje god bi došla. Njih dvoje vezu su počeli 2010. godine, a svega 2 godine kasnije, Liam je zaprosio svoju djevojku.

Tad je Miley živjela neki svoj divlji život, bila je u vezi s djevojkama i sa sinom glumca Arnolda Schwarzeneggera. Liam je radio na karijeri. Početkom prošle godine viđeni su zajedno, Miley više nije punila portale skandaloznim naslovima i nekako su odlučili probati opet.


Ona je danas aktivistica, zalaže se za prava manjina i živi mirnim životom. Naravno, još uvijek sumnjamo malo u to sve, ali očito su njih dvoje sretni i zaljubljeni, a fotke sa sinoćnje premijere filma 'THOR: Ragnarok' to i dokazuju. U njihovom slučaju prekid je bio dobra stvar. Odmaknuli su se, živjeli svoje živote i nakon čak tri godine shvatili da su ipak jedno za drugo.


AKO SE ODLUČIŠ ZA PREKID daj si dovoljno vremena. Prvih tjedana ćeš plakati i biti nikakva, ali ako nakon nekoliko mjeseci ili čak godinu, dvije shvatiš da ga i dalje voliš možeš probati opet. Ali, daj si vremena!

Foto: Profimedia/Giphy

I.I.

Pročitajte još:

Osjećaš da nešto nije okej - znakovi da će prekinuti s tobom do Božića

Kako preboljeti bivšega ili bivšu - što kažu oni koji su kroz prekid prošli bezbolno?

Ako imaš manje od 20 godina, evo zašto ćeš vjerojatno prekinuti s dečkom

veza Prekid miley cyrus Liam Hemsworth

Još vijesti