Slika nije pronađena

Spot je objavila jučer i već je skupio brojne komentare na društvenim mrežama i u medijima i to uglavnom pozitivne.


Danas je Franka gostovala u 'Dobro jutro, Hrvatska' gdje je s gledateljima podijelila dojmove. Rekla je da je presretna i prezadovoljna da su napokon vani i pjesma i spot i da ide tamo dati sve od sebe i koncentrirati se na pjesmu. Naime, ove godine je napravljen mali zaokret u konceptu Eurovizije u smislu da neće biti scenskih efekata kao do sada pa se natjecanje vraća onom najvažnijem – pjesmi.

Ovogodišnje 63. natjecanje za pjesmu Eurovizije održat će se od 8. do 12. svibnja u Lisabonu pod sloganom 'All Aboard' / 'Svi na okup'. Ukupno će sudjelovati 43 države, a Franka je na redu u drugome dijelu prvog polufinala, 8. svibnja.


Po stilu su, rekli bismo, pjesma i spot na tragu naslovnih pjesama za filmove iz trilogije 'Pedeset nijansi sive' i pjesama Taylor Swift s posljednjeg albuma, 'Reputation'. No, svakako djeluje 'eurovizijski', a Franka je super hot. U vodi, na kopnu, u pijesku, na vrhu piramide od ljudi – svugdje je seksi.


Spot je sniman u Karlovcu u kazalištu Zorin dom čak skoro cijeli jedan dan, točnije 22 sata, a autori su Sandra Mihaljević i Igor Ivanović. Podsjetimo, Franka je tekst za pjesmu 'Crazy' napisala sama, a autor glazbe je Branimir Mihaljević s kojim je Franka već do sada ostvarila brojne suradnje.

Foto: YouTube/Screenshot

M.Z.

Provjeri još...

Poslušajte kako zvuči pjesma s kojom Franka ide na Eurosong - VIDEO

Jacques Houdek s pjesmom 'My Friend' predstavljat će nas na Eurosongu – kakva vam je pjesma?

'Lighthouse': Poslušajte pjesmu koju će Nina Kraljić pjevati na Eurosongu

pjesma spot eurovizija crazy Franka Batelić