Slika nije pronađena

Neobičan slučaj događa se popularnom bijelom reperu Eminemu. Naime, zbog ideje za reklamu za Super Bowl tuži ga jedan beskućnik.

Radi se o reklami za prošlogodišnji Super Bowl za Chrysler koja je nazvana 'Born of Fire'. Beskućnik tvrdi da je on osmislio cijelu reklamu, a Eminem mu ukrao ideju te za sve traži 9 milijuna dolara.

Stephen Lee Pieck, koji je pod adresu napisao da je beskućnik, već je predao tužbu na sudu u New Yorku. No, još je neobičnija njegova priča o tome kako je uopće došao u dodir s Eminemom. Naime, Pieck tvrdi da je večerao s pjevačicom Christinom Aguilerom i njezinim tadašnjim mužem Jordanom Bratmanom u jednom restoranu u rujnu 2010. godine. Kada je pjevačici zazvonio telefon pričala je s Eminemom te je odjednom predala telefon Piecku koju je Eminemu dao ideju za spornu reklamu.

'Želim da me sud nagradi za ideju s 9 milijuna dolara. Ja sam osmislio svaki djelić reklame, a ideja mi je ukradena. Nikada nisam dobio nikakav novac za posao koji sam napravio', rekao je Pieck.

Drži li cijela priča vodu ili je riječ o još jednom bolesniku koji preko slavnih želi i sam svojih pet minuta slave i nešto novca, doznat ćemo uskoro.


Pogledajte reklamu 'Born of Fire':

eminem super bowl

Još vijesti