Slika nije pronađena

Svjetski poznati reper Eminem ima već i više no odraslu kćer Hailie Jade Scott. Hailie ima 25 godina te je završila psihologiju na sveučilištu Michigan. Da je odrasla, dokazala je fotkama na svojem Instagram profilu gdje je sa svojim dečkom – zajedno su već 5 godina, a i Eminem ga je spomenuo u jednom od intervjua!

Hailie Jade Scott na svojem Instagram profilu često dijeli svoje privatne slike – najčešće objavljuje sebe, ali tu i tamo razbije feed s nekom fotkom gdje je sa svojim dečkom. Malo je reći da je Eminemova kćer zaista odrasla, što je i on sam komentirao: 'Definitivno je ludo' – prenosi People.

Osim komentara za to koliko je Hailie zapravo odrasla, komentirao je i njezinog dečka u jednom od svojih intervjua u ožujku prošle godine: 'Nema djece, samo dečko. Dobro joj ide' – dodao je. Ona i njezin dečko su zajedno od 2016. godine, a zajedno su studirali na istom sveučilištu.Screenshot/Instagram - hailiejade

Hailie je rasturala na faksu, imala je odlične ocjene zbog čega se zasigurno i Eminem ponosi. Prema slici koju je objavila na Instagramu, čine se kao lijep, sretan i skladan par.

Pogledajte još:

Camila Cabello odgovorila na prozivke oko svog izgleda – 'Prave žene su s oblinama, celulitom i strijama'

Kim Kardashian promijenila boju kose – izgleda neprepoznatljivo

Boja laka na noktima otkriva vaš status veze! Imate li bijelu ili neku drugu boju?

eminem hailie jade odrasla kćer

Još vijesti