Slika nije pronađena

Na dodjeli nagrada Billboarad Music Awards 2011 najviše nagrada odnijeli su reper Eminem te sedmanaestogodišnji Justin Bieber, dok je Rihanna nominirana u čak osamnaest kategorija, a kući je odnijela tek malen broj nagrada.

Eminem je tako dobio čak šest nagrada - najbolji izvođač, najbolji muški izvođač, Top Billboard 200 Album, najbolji reper, najbolja rap pjesma te najbolji rap album.

Poljubac Justina i Selene

Najveće je iznenađenje večeri bio poljubac između Justina Biebera i njegove djevojke Selene Gomez i to nakon što je dobio nagradu za najboljeg novog izvođača. Bieber je sveukupno dobio šest Billboardovih glazbenih nagrada, isto kao i Eminem.

Beyonce je dobila prestižnu nagradu Billboard Millenium, a Taylor Swift odnijela je tri nagrade od kojih je jedna za najboljeg izvođača country glazbe.

Rihanna je norminirana u čak osamnaest kategorija, no osvojila je tek tri nagrade, među kojima je i za najbolju izvođačicu godine. Inače, Rihanna je na početku ceremonije dodjele Billboardovih nagrada zajedno s Britney Spears otpjevala hit 'S&M'.

Billboard Awards eminem Justin Bieber rihanna beyonce

Još vijesti